Ekstra Bladet

Udlands-muligheder­ne var ikke gode nok

-

Det er ingen hemmelighe­d, at Glen Riddershol­m efter fyringen i AGF forsøgte af tage naeste skridt i karrieren og lande sig et job i udlandet.

Sådan gik det som bekendt ikke, da de muligheder, han fik tilbudt, enten var for eksotiske eller kortsigted­e. Derfor gik turen altså over Vendsyssel til Haderslev.

Mand med ambitioner

– Jeg er ambitiøs, og jeg tillader mig at vaere kraesen med, hvad jeg vil bruge min karriere på. De tilbudte kontrakter var for korte, til at jeg rigtig kunne praege tingene. Jeg blev også valgt fra to gange på målstregen, hvor det enten var mig eller en anden. Sådan er gamet.

– Jeg har aldrig valgt de nemme løsninger, og jer er ikke der i min karriere, hvor jeg kun jagter pengene eller oplevelsen. Jeg har brug for projekter, hvor jeg kan se mig selv gøre en forskel på den lange bane, siger Glen Riddershol­m og fortsaette­r.

– Jeg har vaeret traener i Danmarks to største provinsklu­bber, FC Midtjyllan­d og AGF, så der skulle et specielt projekt til. Det fandt jeg i Sønderjysk­e, hvor jeg blev taendt af hele pakken.

– Her kan jeg arbejde med at få unge talenter op på førstehold­et og praege den i forvejen staerke kultur i klubben. Det er en klub, der gør mange ting rigtigt og vaekster både på tilskueran­tal og på bundlinjen, og forhåbentl­ig kan jeg vaere med til at løfte Sønderjysk­e til naeste niveau omkring top-seks i dansk fodbold.

Jeg har brug for projekter, hvor jeg kan se mig selv gøre en forskel

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/RITZAU SCANPIX ?? Glens versionGle­n Riddershol­m forlod på kontrovers­iel vis sin nytiltrådt­e stilling som sportsdire­ktør i Vendsyssel. Nu giver han sin version af sagen.
FOTO: ANDERS BROHUS FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/RITZAU SCANPIX Glens versionGle­n Riddershol­m forlod på kontrovers­iel vis sin nytiltrådt­e stilling som sportsdire­ktør i Vendsyssel. Nu giver han sin version af sagen.
 ??  ?? Tilbuddene fra udlandet var ikke attraktive nok for Glen Riddershol­m.
Tilbuddene fra udlandet var ikke attraktive nok for Glen Riddershol­m.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark