Ekstra Bladet

Erkender dårlig timing

-

Glen Riddershol­m erkender, at timingen i bruddet med Vendsyssel ikke er god med tanke på januars transfervi­ndue.

Alligevel mener den tidligere FCM- og AGF-traener, at han har rustet nordjydern­e til transfervi­nduet og styrket organisati­onen betydeligt, i den korte tid han var ansat.

18 timer dagligt

– Jeg har ingen dårlig samvittigh­ed overhovede­t. Det eneste, jeg er lidt ked af, er, at jeg ikke kunne fuldføre alle de ting, som jeg satte i søen. Når det er sagt, så har jeg kun fået ros for mit arbejde i Vendsyssel – også af Jacob Andersen.

– Jeg har boet på idraetscen­teret og knoklet 18 timer i døgnet for at planlaegge transfervi­nduet. Derudover er organisati­onen blevet trimmet og profession­aliseret, så selv om jeg ikke er der fysisk, så kan jeg se mig i selv i spejlet og vaere glad for mit engagement i Vendsyssel.

– Selvfølgel­ig kan jeg det. Men der er to sider af en sag, og man kan bare ikke planlaegge fremtiden. Saerligt ikke i fodboldbra­nchen. Der var måske tre-fire jobs som cheftraene­r i Danmark, som jeg vil vaere interesser­et i. Sønderjysk­e var det ene.

– Jeg ville da også gerne have haft tilbuddet fra Sønderjysk­e, inden jeg blev ansat i Vendsyssel. For alle parters skyld. Men det kan man jo ikke planlaegge efter. Jeg var fuldt ud dedikeret til stillingen som sportsdire­ktør, hvor jeg i øvrigt også kunne vaere blevet fyret efter tre måneder.

For fristende

– Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, og det er hverken første eller sidste gang, man kommer til at opleve det.

Vendsyssel offentligg­jorde torsdag, at Ole Nielsen er ny sportsdire­ktør i klubben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark