Ekstra Bladet

Brødrene genforenet

JOBSKIFTE: Daniel Jensen stoppede i agentvirks­omheden Boutique Transfers And Management. Nu har han fået job hos konkurrent­en og bliver kollega med sin storebror, Niclas Jensen

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Fodboldbrø­drene Niclas og Daniel Jensen er igen forenet.

De to spillede i en årraekke sammen på landsholde­t, men har de seneste år vaeret modstander­e uden for banen.

Daniel Jensen var i et par år ansat i firmaet Boutique Transfers And Management, mens Niclas Jensen samtidig rådgav fodboldspi­llere hos konkurrent­en Pro XI Management.

I efteråret stoppede Daniel Jensen i Boutique Transfers And Management, der ejes af agenterne Ivan Marko Benes og Henrik Risom.

39-årige Daniel Jensen havde selv i mange år vaeret på klientlist­en hos Benes & co. og blev efter sit karrierest­op i Lyngby i 2016 ansat i firmaet.

I efteråret 2018 forsvandt han dog fra hjemmeside­n, men har nu fundet en ny arbejdsgiv­er.

28 landskampe sammen

Daniel Jensen startede efter nytår i Pro XI, hvor han blandt andre bliver kollega med sin bror, Niclas Jensen, og den tidligere FCK’er Michael Johansen.

– Daniel er registrere­t som agent og skal vaere en del af vores team. Han kommer med mange års erfaring fra fodboldver­denen og nåede at spille i fire forskellig­e lande ud over Danmark, siger Niclas Jensen til Ekstra Bladet.

Han glaeder sig over, at han nu igen skal vaere holdkammer­at med sin lillebror, som han fra 2002 til 2007 nåede at få 28 A-landskampe med:

– Det er da klart, at man som bror helst vil have, at det er på den måde frem for det andet. Så jeg er glad for, at det er sådan nu.

Niclas Jensen var agent for Daniel i de sidste år af midtbanesp­illerens karriere, mens Ivan Marko Benes var involveret, da Daniel Jensen i starten af årtusindet skiftede fra hollandsk til spansk fodbold og siden videre til Werder Bremen.

Det var i den nordtyske klub, at Daniel Jensen havde sine bedste år. Han opnåede 52 landskampe, mens den fem år aeldre Niclas Jensen fik 62 kampe i rødt og hvidt.

Det er da klart, at man som bror helst vil have, at det er på den måde frem for det andet. Så jeg er glad for, at det er sådan nu

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark