Ekstra Bladet

Det er banebryden­de resultater, som understreg­er, at vi kan gøre noget for alle mennesker med overvaegt

-

Og der er en velbelyst sammenhaen­g mellem udsving i BMI (Body Mass Index) i barndommen og genetisk dispositio­n for udvikling af overvaegt, skriver den medicinske hjemmeside propatient­er.dk.

– Det er jo en ret stor nyhed, synes jeg, fordi befolkning­en og mange fagprofess­ionelle stadig går i en bevidsthed om, at hvis man har nogle genetisk betingede vaegtprobl­emer, så er løbet jo naermest kørt, siger Jens-Christian Holm.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Den aeldste søns beslutning om at aendre livsstil har betydet meget for hele familiens sundhed. Hans mor har også tabt sig 22 kilo på godt et år.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Den aeldste søns beslutning om at aendre livsstil har betydet meget for hele familiens sundhed. Hans mor har også tabt sig 22 kilo på godt et år.
 ?? FOTO: HENNING HJORTH ?? – Det vigtigste, vi har fundet ud af, er, at uanset hvilken genetisk belastning man har, så er vores behandling for overvaegt faktisk lige effektiv, siger overlaege Jens-Christian Holm.
FOTO: HENNING HJORTH – Det vigtigste, vi har fundet ud af, er, at uanset hvilken genetisk belastning man har, så er vores behandling for overvaegt faktisk lige effektiv, siger overlaege Jens-Christian Holm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark