Ekstra Bladet

MUTTEDE

-

– Vi har allerede afholdt et personalem­øde, hvor jeg var til stede og fortalte dem om mit syn på, hvordan samarbejde­t skal foregå fremadrett­et.

– Det handler om at få genoprette­t tilliden mellem medarbejde­rne og ledelsen.

– Det er et rigtigt vigtigt perspektiv fremadrett­et for den politiske ledelse, at der er rigtig god kommunikat­ion mellem deres tillidsfol­k og den kommende ledelse. Det er et enormt vigtigt signal at sende til medarbejde­rne, at bestyrelse­n bakker op om, at man bruger hinanden positivt i hele organisati­onen.

– Selvfølgel­ig kan jeg ikke afvise det, for jeg kender den ikke. Jeg tror ikke, at der kommer overraskel­ser frem, men jeg venter spaendt på at få den undersøgel­se, så vi har den til at arbejde konstrukti­vt videre på. – Nej, det har jeg ikke.

 ?? PR-FOTO ?? Rigtigt traekDen nye formand i Akademiker­nes A-kasse, Thomas Damkjaer Petersen, mener, at det var fornuftigt, at hans forgaenger på posten trak sig oven på skandalern­e.
PR-FOTO Rigtigt traekDen nye formand i Akademiker­nes A-kasse, Thomas Damkjaer Petersen, mener, at det var fornuftigt, at hans forgaenger på posten trak sig oven på skandalern­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark