Ekstra Bladet

SKADER HAR KOSTET SLUTRUNDER, MEDALJER OG STORE NEDTURE

ØV, ØV, ØV: Holdkammer­aterne lider med Hans Lindberg, der måske har spillet sidste landskamp. Her fortaeller VM-heltene om deres vaerste skader

-

Hans Lindberg er ude af VM, og måske er han helt faerdig på landsholde­t. På grund af en skade. Henrik Toft Hansen er ude af VM-truppen og kommer muligvis slet ikke i kamp under slutrunden. På grund af en skade. Skader fylder meget i håndboldve­rdenen, og mange spillere på det danske landshold har oplevet store skuffelser. Netop på grund af de forbandede skader. Her er VM-heltenes fortaellin­ger.

 ??  ?? Helt ude på laegterneH­enrik Toft Hansen og Hans Lindberg er lige nu helt ude aaf VM-truppen. De kommer nok ikke begge med, for Nicolaj Jacobsen kun to udskiftnin­ger i truppen tilbage. En er reserveret, hvis en mmålmand bliver skadet.
Helt ude på laegterneH­enrik Toft Hansen og Hans Lindberg er lige nu helt ude aaf VM-truppen. De kommer nok ikke begge med, for Nicolaj Jacobsen kun to udskiftnin­ger i truppen tilbage. En er reserveret, hvis en mmålmand bliver skadet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark