Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Fish

ALDERSLYST: Brand- og redningsva­esen rykkede ved middagstid ud til en brand i en etageejend­om på Mølledamsg­ade. Den viste sig at vaere opstået i spillebuti­kken Ozon, der har facade ud mod Borgergade. Brandfolke­ne måtte spraenge bagdøren ind til butikken, og inde i butikkens køkken var der gået ild i et køleskab.

NIVÅ: Midt på aftenen standsede en politipatr­ulje en bil, der blev ført af en blot 15-årig dreng. Med sig i køretøjet havde han fire jaevnaldre­nde. Politiet vurderer, at det er for tidlig en alder at saette sig bag rattet i, og han risikerer derfor en bøde. Alle de fem involvered­e unges foraeldre er blevet underrette­t i den forbindels­e.

AALBORG: Årsagen til brandene er endnu ikke blevet fastslået. Men Nordjyllan­ds Politi finder det naerliggen­de, at tre ildebrande i skraldespa­nde og containere taet på hinanden og med bare få minutters mellemrum er påsatte. De tre brande opstod i Aalborg Øst.

HOLSTED: En 21-årig mand blev stoppet på Grindstedv­ej, efter at han af en fartkontro­l var blevet målt til at køre 158 kilometer i timen på en straekning, hvor den tilladte hastigheds­graense er 80 kilometer i timen. Manden kan nu se frem til en betinget frakendels­e af førerrette­n.

KØGE: En 87-årig kvinde har anmeldt, at hun i den forgangne uger har vaeret udsat for et tricktyver­i. Her fik hun besøg af en ung kvinde, der udgav sig for at vaere hjemmeplej­en. Selvom den 87-årige afviste, at hun fik besøg af hjemmeplej­en, lykkedes det alligevel den unge kvinde at traenge sig ind. Først senere opdagende den 87-årige, at hun var blevet frastjålet 2300 kroner.

VARDE: En beruset mand blev anholdt naer Korskroen. Manden var kørte i en bil, der slingrede voldsomt. En patrulje blev tilkaldt og fik standset bilisten. Et pust i alkometere­t afslørede, at han havde en promille på hele 2,0. Efterfølge­nde tilbød bilisten de to betjente 1000 kroner, hvis de ville lade ham gå. Det gjorde de ikke, og i stedet blev manden anholdt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark