Ekstra Bladet

Venskab led knaek

- Fish@eb.dk; cno@eb.dk

I begyndelse­n af 2018 led venskabet og samarbejde­t mellem rapperen Bushido og klanbossen Arafat Abou-Chaker et knaek.

I et interview med magasinet Der Stern forklarede Bushido og hans kone, Anna-Maria Ferchichi, om baggrunden.

Det handlede dels om traethed i forhold til de mange penge, klanbossen ragede til sig, dels om at klanbossen blandede sig i rapperens aegteskab.

– Hans indgreb i mit privatliv blev mere og mere massive, sagde Bushido til Der Stern.

Blandede sig i begravelse

Blandt andet skal klanbossen have blandet sig i, hvordan rapperens mor skulle begraves. Arafat AbouChaker havde angiveligt kraevet muslimsk disciplin med adskillels­e mellem kønnene.

Dette havde gjort AnnaMaria Ferchichi vred, fordi hun til det sidste plejede rapperens dødssyge mor.

– Så måtte jeg ikke med stå sammen med min mand til begravelse­n. I stedet stod der alle mulige rockere og det halve af Neukölln (indvandrer-tung bydel i Berlin, red.), forklarede Anna-Maria Ferchichi i interviewe­t.

Stor razzia

Siden bruddet i begyndelse­n af 2018 har de tyske medier haft fokus på sagen. I november kom der fornyet interesse.

Her slog politiet til med en massiv razzia mod en luksusejen­dom i Kleinmachn­ow uden for Berlin, der blev gennemført under beskyttels­e af svaert betjente.

Tidligere havde Bushido boet i ejendommen. I november var den så beboet af Abou-Chaker-klanbossen.

I forbindels­e med razziaen begyndte flere tyske medier at skrive, hvordan myndighede­rne havde mistanke til Abou-Chaker, og den gik på planlaegni­ng af kidnapning af enten rapperen, rapperens kone og/eller deres børn. bevaebnede

 ?? FOTO: PICTURE PERFECT/SHUTTERSTO­CK ?? Rapperen Bushido og hans hustru, Anna-Maria Ferchichi, trak sig fra venskabet med AbouChaker. Senest er klanledere­n så blevet sigtet for at ville kidnappe musikeren og hans børn.
FOTO: PICTURE PERFECT/SHUTTERSTO­CK Rapperen Bushido og hans hustru, Anna-Maria Ferchichi, trak sig fra venskabet med AbouChaker. Senest er klanledere­n så blevet sigtet for at ville kidnappe musikeren og hans børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark