Ekstra Bladet

FYRET DR-VAERT SKIFTER KANAL

Jacob Riising kommer i foråret til at kunne ses i flere underholdn­ings-programmer

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I efteråret blev Jacob Riising fyret efter 19 år som fastansat på DR. Det var i forbindels­e med den store sparerunde, at Riising 10. oktober fik sparket efter lang og tro tjeneste.

Dengang beskrev han fyringen som noget af et chok, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Alt tyder nemlig på, at Jacob Riising ikke kommer til at kede sig i sin nye tilvaerels­e som freelancer, hvor der er godt gang i butikken.

DR har allerede hyret Riising som vaert for forårets omgang ’Versus’, og i dag kan Kanal 5 afsløre, at han skal stå i spidsen for en af kanalens nye og helt store satsninger.

Styrer unge talenter

Det bliver Jacob Riising, der skal styre løjerne og de talentfuld­e unge mennesker, når Kanal 5 dette forår sender familieund­erholdning­sprogramme­t ’Voice Junior’, der efter fem saesoner på TV2 skifter kanal.

– ’Voice Junior’ er et virkelig staerkt format, og jeg tror, det i høj grad skyldes det umiddelbar­e i talentet, den staerke stemme og drømmene bag. Selvom man er 12, kan man sagtens drømme – og synge som en drøm. Derfor kunne jeg ikke sige nej, da jeg blev tilbudt vaertstjan­sen. Jeg glaeder mig helt vildt til at komme i gang og er sikker på, vi kommer til at levere gyldne øjeblikke, fortaeller Jacob Riising i en pressemedd­elelse.

To kendinge og en ny

Mens Jacob Riising er spritny i ’Voice Junior’sammenhaen­g, vender to velkendte coaches tilbage til programmet. Både Joey Moe og Wafande er tilbage i dommer- og coachstole­n, og det efterlader et tomt saede til en ny.

Valget er faldet på tidligere ’X Factor’-dommer og ’All Together Now’-holdkaptaj­n Mette Lindberg.

– Jeg glaeder mig helt vildt til at finde og guide de nye unge sangstjern­er og tage plads i den knaldrøde laederstol mellem Joey og Wafande.

– Vi ser meget frem til at møde masser af talentfuld­e børn og unge – og for øvrigt, hvis man ikke har meldt sig til casting endnu, så kan man heldigvis stadig nå det! siger Mette Lindberg.

’Voice Junior’s bliver sendt på Kanal 5 i løbet af foråret.

DR har allerede hyret Riising som vaert for forårets omgang af ’Versus’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark