Ekstra Bladet

Tiger-butik smed hele varelagere­t ud

NU FORAERER FABIAN DET VAEK: Kasser med briller, poser, tasker, krydderier, gavepapir, bøjler, servietter, alt i iPhones, covers og USB-opladere skulle vaere sendt på forbraendi­ngen

- ULRIK BACHMANN

Fabian Vennekilde fra Frederiksb­erg er rasende.

Rasende på Flying Tiger Copenhagen, som for tiden fylder meget i hans bevidsthed og i hans lejlighed på Frederiksb­erg.

Årsagen er, at Flying Tiger har nedlagt en forretning i Carlsberg-byen. Under arbejdet med at lukke forretning­en er et kaempe varelager blevet kasseret. Smidt i en stor container.

Det opdagede Fabian, og han har sammen med syv venner tømt containere­n.

Det er totalt pinligt, at jeg som privatpers­on skal tørre det lort op, de laver

– Jeg er så chokeret. Vi har folk, der siger, at vi løber tør for ressourcer i 2050, og at vi begynder at mangle vand og fødevarer om ganske få år. Så har vi på den anden side virksomhed­er, som er så ligeglade. De siger, at når vi ikke kan tjene penge på varerne, så er det bedre at smide dem ud, siger Fabian Vennekilde til Ekstra Bladet.

For kvart million

Fabian Vennekilde anslår, at han har fragtet 25.000 varer hjem til sig. Der er tale om kasser med briller, tasker, kalendere, krydderier, gavepapir, bøjler, servietter, alt til iPhones, covers og USB-opladere.

Hvis man saetter en udsalgspri­s på ti kroner pr. vare, vil der altså have vaeret for 250.000 kroner hjemme hos Fabian nu.

– I virkelighe­den er det totalt pinligt, at jeg som privatpers­on skal tørre det lort op, de laver. Er du så voksen, at du administre­rer en virksomhed til en vaerdi af en milliard kroner, så har du også et ansvar for at rydde det lort op, som du laver, fortsaette­r Fabian Vennekilde.

Foraerer alt vaek

Efter hans opfattelse burde Flying Tiger have afleveret tingene i en Røde Kors-butik eller til Mødrehjael­pen. Men det vil efter Fabian Vennekilde­s opfattelse måske

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark