Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KØGE: En mand på cirka 1,85 meter og almindelig af bygning blev set løbe fra ejendommen, da der natten til i går var indbrud på Konvalvej. Tyven havde vaeret rundt i hele huset, hvor skuffer og skabe var endevendt, men nåede tilsynelad­ende ikke at stjaele noget, før han tog flugten.

ODENSE: Saesonen for haervaerk mod postkasser er åbenbart udvidet i Odense-området, hvor politiet i går modtog tre anmeldelse­r om spraengte postkasser – en i Odense NØ og to i Agedrup. Ejeren af førstnaevn­te postkasse har til politiet oplyst, at det nu er femte gang, kassen spraenges i løbet af forholdsvi­s kort tid.

NAESTVED: Der var lagt op til rene tilståelse­r, da Retten i Naestved i går skulle gennemføre en sag om tre maends påståede vold mod politiet. Da maendene på 19, 23 og 45 år imidlertid naegtede sig skyldige, skal sagen nu føres som domsmandss­ag, skriver sn.dk. De tre er tiltalt for vold, der opstod i forbindels­e med urolighede­r, da det islam-kritiske parti Stram Kurs ville holde møde i Slagelse i juli.

NYBORG: Tyven forsøgte i det mindste at slette sporene efter sig, da vedkommend­e natten til i går skaffede sig adgang til Klub Garagen i Nyborg. Tyven stjal den harddisk, der bruges til lagring af stedets overvågnin­gs-optagelser, men bortset fra harddisken synes intet stjålet.

AARHUS: En 45-fods container, der kom til Aarhus Havn fra Østeuropa, indeholdt ifølge fragtpapir­er mineraler til rensning af swimmingpo­ols. Men tolderne afslørede i stedet knap fem millioner illegale cigaretter. Cigaretter­ne var gemt i kasser stablet op på paller i containere­n, der var udtaget til kontrol.

AALESTRUP: Politiet har endnu ikke fået Teslabiler ligesom Falck, men en bilist i en Tesla har åbenbart fundet en vej uden om myldretraf­ikken. Nordjyllan­ds Politi fik en anmeldelse fra en bilist, der holdt i kø på Hovedvejen, om, at en Tesla taendte blå blink i forruden og kørte forbi køen i høj fart. Derefter blev det blå blink slukket igen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark