Ekstra Bladet

Fra ukendt til kendt

- Nick@eb.dk

ket, hvad mit barn ville, fortaeller han. Selvom Flemming Møldrup synes at have fundet løsningen på en lykkelig skilsmisse­familie, er det ikke omkostning­sfrit.

Det smerter stadig. For eksempel da hans eks bragte en ny kaereste ind i familien.

– Det kan gøre mega-nas, når barnet taler om eksens nye kaereste.

– Da Julie fik en kaereste, som havde en fed bil, kørte jeg rundt i en gammel spand.

– Yoko blev ved med at tale om bilen, kaeresten havde, og jeg havde lyst til at sige ’hold nu kaeft’, når hun blev ved med at tale om, at der kom varm luft ud i nakkestøtt­erne, siger Flemming Møldrup, der i dag kan grine ad situatione­n. Flemmings Møldrups entré i ’Kender du typen’ er med et voluminøst seertal ikke overrasken­de blevet bemaerket af danskerne.

Under interviewe­t på en restaurant i det indre København bliver Flemming Møldrup, der i 2017 yderligere blev vaert på DR2’s ’Vild med bøger’, også genstand for andre gaesters nysgerrige blikke. Det har han efterhånde­n vaennet sig til.

– Der gik ikke lang tid, før jeg var blevet nogenlunde kendt. Nu bliver jeg genkendt sindssygt mange steder i lige fra den mindste Brugsen i Vestjyllan­d til den i København.

– Og jeg har ikke haft mange dårlige oplevelser – bortset lige fra få beskeder på sociale medier. Ingen spytter efter mig eller kalder mig idiot, siger Flemming Møldrup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark