Ekstra Bladet

Bare kom frit frem

- Else Skovløber Skovvejen, Sønderby

Kristendem­okraterne har stået gemt i kulissen i mange år, men nu melder partiet sig ind i debatten med ’ti bud på det gode liv’.

Indtil videre henvender partiet sig dog udelukkend­e til Kristeligt Dagbladseg­mentet og deltager reelt ikke i den offentlige debat.

Partiet har selv lagt låg på maerkesage­rne og modstanden mod fri abort, aktiv dødshjaelp og prostituti­on. Måske for ikke at støde nogen med andre holdninger til spørgsmål om moral og etik? Sikke en skam!

Vi praler af vores debatkultu­r, men samtidig bortcensur­eres abort-kritik fra skolernes pensum. Tendensen startede vel med Anders Fogh Rasmussenm­antraet ’tro er en privatsag, man ikke skilter med!’.

Måske var det tiltaenkt ekstreme islamister, men det blev en rettesnor for hele befolkning­en. Kristne grundvaerd­ier bliver udfaset og neutralise­ret.

Man undres: Må det ikke laengere hedde kristendom­sundervisn­ing i folkeskole­n? Og hvorfor skulle tidligere kirkeminis­ter Manu Sareen please LGBT-lobbyen og aendre det kirkelige aegteskab mellem mand og kvinde til et kønsneutra­lt ritual?

Dejligt at Kristendem­okraterne har fået spalteplad­s. Vil partiet i Folketinge­t, må medlemmern­e ud over rampen med vaerdideba­tten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark