Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du byder ind med mange nye ideer på jobbet i øjeblikket, samtidig med, at du også bare bestiller dagens gode gerning. Måske kan du godt blive fanget i at dagdrømme fra tid til anden, men det skal der også vaere plads til for en stund, for du tager virkelig din tørn lige nu.

LØVEN 23/7-23/8

I dag traenger du til at gøre noget godt for dig selv, uden at skulle tage hensyn til alle andre. Det er af og til sundt at bruge lidt tid på sig selv, og det kan du gøre i dag. Du kan isaer bruge tid på en hobby, eller en stor interesse du har, og bare fordybe dig for fornøjelse­ns skyld.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du taenker meget over dine mål i livet lige nu, og i dag kommer du måske i tanke om et par svinkeaeri­nder, som kunne vaere interessan­te for dig. Det er ikke, fordi du taber målet af syne, tvaertimod tilføjer du bare en ekstra dimension. Det gaelder om at finde sin egen vej.

TYREN 21/4-21/5

Din kreativite­t har gode kår lige nu, og du har mange originale ideer, og du er god til at kommuniker­e dem til andre. Det er selvfølgel­ig aldrig let at kommuniker­e noget nyt til andre, de fleste er vanedyr. I dag kan du dog traenge igennem med dine mange budskaber.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er virkelig i dit es i lige nu, og du har overskud til alle, du møder. Du er god til at møde folk som de er, og du nyder også selv at blive modtaget som du er. Det kraever, at man tør at stå ved sig selv, og det gør du virkelig i dag, og du inspirerer andre til at turde gøre det samme.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du får rig mulighed for at løbe ind i en masse oplevelser i dag, og de kommer måske allesammen med noget nyt til dig. Du er ikke kraesen, du er åben overfor nye indtryk, og du vil meget gerne høre forskellig­e menneskers meninger, og kommer også gerne med dine egne.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du nyder at vaere hjemme lige for tiden, og i dag vil du gerne have tid til at slappe af. Du kan dog nok forvente, at der bliver en masse snak omkring dig, måske fra din familie, eller hvem du nu bor sammen med. Hvis du bor alene, kan det vaere, at telefonen ringer uafbrudt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du ynder nok mest at vaere i dit eget selskab for tiden. Her kan du gå og taenke lidt for dig selv, og du har nok mange underfundi­ge såvel som finurlige tanker lige nu. Det gode ved at vaere i sit eget hoved er, at så er man sikker på at få ret i det, man taenker. Nyd det fuldt ud.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan du rydde op i en masse haengepart­ier i dit liv. Du kan populaert sagt tage skeen i den anden hånd, der hvor det er nødvendigt. Ikke ved at skue tilbage, men tvaertimod ved at se det hele som noget nyt, du skal i gang med. Bare kast dig ud i det, så går det hele.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har nok meget, du skal nå i dag, men alligevel giver du dig god tid til at tale med alle, du møder på din vej. Det kan selvfølgel­ig godt gøre, at du kommer lidt bagud i tidsplanen, men pyt med det. Du når nok det hele alligevel, og du får et stort udbytte af alle samtalerne.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag vil du nyde at bruge tid sammen med folk, du deler en interesse med. Det må gerne vaere en helt nørdet interesse, hvor der er plads til at gå i detaljen. Det er ofte lettest, hvis man deler interessen, så der er mulighed for rigtig at gå i dybden, uden at nogen keder sig.

FISKENE 20/2-20/3

Du nyder at vaere sammen med din partner lige nu, hvis du altså er i parforhold. Hvis du ikke er det, kan du løbe ind i én, der er meget forskellig fra dig selv, og det er måske slet ikke så dårligt endda. Det kraever selvføgeli­g, at du er åben, så kan det gå hen og blive interessan­t.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark