Ekstra Bladet

SNEDIGE REAL

Ifølge spanske AS er Real Madrid klar til at tilbyde James Rodríguez til Tottenham for at få fingre i Christian Eriksen

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

I Spanien kalder de det ’operation Eriksen’.

Skal man ellers tro de spanske medier, er Real Madrid opsatte på at hente den danske landsholds­stjerne til Estadio Santiago Bernabéu, og colombians­ke James Rodríguez skal fungere som lokkemidde­l.

På Bernabéu ved de godt, at Tottenham-formand Daniel Levy vil kraeve rigtig mange penge for danskeren, men ved at tilbyde James håber Champions League-mestrene at kunne presse prisen på Eriksen betragteli­gt ned.

Real Madrids problem er imidlertid, at de ikke selv er herre over, hvorvidt de får mulighed for at tilbyde den colombians­ke kreatør til Spurs. Han er på anden saeson udlejet til Bayern München, og sydtyskern­e har en købsoption på 42 mio. euro. – 313 mio. kr.

Skadet og ude i kulden

I denne saeson har James både vaeret en del skadet og ude i kulden hos traener Niko Kovac, så det synes tvivlsomt, at Bayern München vil gøre brug af optionen.

Ifølge AS ønsker James Rodríguez at kaempe for sin plads i Real Madrid, men som avisen konstatere­r, virker det meningsløs­t, hvis Real Madrid – som forventet – henter Christian Eriksen og Chelseas Eden Hazard til sommer.

Christian Eriksen har blot 18 måneder tilbage af sin kontrakt med Tottenham, så London-klubben bliver tvunget til at tage en stor beslutning efter saesonen: Skal den saelge danskeren og score en paen transfersu­m, eller skal man beholde ham med stor risiko for, at han smutter gratis i sommeren 2020?

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sagde for nylig, at Eriksen var glad for at vaere i Tottenham, men sagde også, at det var ude af hans haender, hvad der kom til at ske mellem danskeren og klubben.

 ?? FOTO: AP ?? Spillet om Christian Eriksen er i gang. Bliver den danske landsholds­stjerne i Tottenham, eller skifter han klub til sommer?
FOTO: AP Spillet om Christian Eriksen er i gang. Bliver den danske landsholds­stjerne i Tottenham, eller skifter han klub til sommer?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark