Ekstra Bladet

Holbaek: Stor interesse for at kigge

Steder det seneste knap halvandet år

-

Bandidos holdt i november flyttedag fra rockerborg­en i Holbaek, som de har lejet siden 2013.

Nu har ejeren sat huset til salg for 2.895.000 kroner hos Danbolig.

Ejendomsma­egler Jesper Jensen fortaeller, at der har vaeret en usaedvanli­g stor interesse for at kigge på boligannon­cen.

Den giver et blik bag det høje hegn og de tildaekked­e vinduer, hvor Bandidoske­ndetegnene er blevet fjernet, men hvor den obligatori­ske tilbage.

Ifølge annoncen indeholder ejendommen et boliglejem­ål på 122 kvadratmet­er, et erhvervslo­kale på 107 kvadratmet­er i stueplan samt to garager på i alt 58 kvadratmet­er. bar

Let at klikke på nettet

stadig står Og der har vaeret interesse for ejendommen – nok også fra nysgerrige, der er mere interesser­ede i at se en rockerborg bag murene end i at købe en ejendom i Holbaek.

– I de her nettider er det jo let at gå ind og klikke. Det er ikke unaturligt, når der kommer noget spaendende.

Der har vaeret en del, der har vaeret inde og kigge. Jeg vil nok sige mere end gennemsnit­tet, siger ejendomsma­egler Jesper Jensen fra Danbolig.

På billederne på boligannon­cen kan man se den obligatori­ske bar og huller i to af dørene, som leder tanker ne hen på knytnaeves­lag.

Ifølge ejendomsma­egleren er der ikke synlige tegn på, at der har vaeret rockere som lejere.

Som alle andre

– Det kunne lige så godt have vaeret en hvilket som helst anden lejer. Jeg har solgt ejendomme i over 30 år, og der er ikke noget, der skriger til himlen, at der har foregået hverken det første, det andet eller det tredje, siger han.

 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? Rockerborg­en i Holbaek er nu sat til salg, og ifølge ejendomsma­egleren er der interesse for ejendommen.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND Rockerborg­en i Holbaek er nu sat til salg, og ifølge ejendomsma­egleren er der interesse for ejendommen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark