Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

BRABRAND: ’Ludere’ og ’røvhuller’ var nogle af de skaeldsord, en 22årig mand brugte om to betjente, der bad ham opgive navn og personnumm­er. Forinden havde han tiltrukket sig ordensmagt­ens opmaerksom­hed ved at stikke af fra sin bil, da han opdagede patruljen. Den 22årige blev sigtet for at fornaerme politiet og modsaette sig anholdelse.

NIVÅ: Bevaebnet med kniv truede to maend en 45-årig kvinde til at udlevere sin taske. Kvinden kom gående ad stisysteme­t ved Langelunde­n, da de to maend passede hende op bagfra og truede hende med kniv. Herefter løb de fra stedet. Få minutter forinden blev en 70årig kvinde udsat for røverifors­øg samme sted. Hun blev skubbet bagfra, så hun faldt og slog sig i ansigtet. De to maend stjal dog intet. Maendene beskrives som: 17-20 år, 165-175 cm høj, mellemøstl­ig af udseende og iført sort tøj.

ROSKILDE: På vej til skole blev en 15-årig pige standset af to maend i en bil, der spurgte om vej til Brugsen i Gadstrup, som de lige havde passeret. Pigen blev utryg og skyndte sig videre, men havde en følelse af, at bilen kørte efter hende. Den forsvandt, da der kom andre fodgaenger­e. Begge maend var 25-30 år, mellemøstl­ige af udseende og den ene med stort fuldskaeg.

KALUNDBORG: En 51-årig mand fra Kalundborg blev onsdag fremstille­t i grundlovsf­orhør ved Retten i Holbaek. Han er sigtet for tre tilfaelde af verbale trusler i november 2018 og to gange i januar 2019 mod navngivne medarbejde­re på jobcentere­t hos Kalundborg Kommune. Retten bestemte, at den 51-årige foreløbigt skulle varetaegts­faengsles frem til 19. februar.

CHARLOTTEN­LUND: Tre udenlandsk­e personer på henholdsvi­s 30, 31 og 34 år forsøgte onsdag eftermidda­g at snyde med flaskeauto­maten i Meny på Jaegersbor­g Allé. De tre havde sat stregkoder på plastikkru­s og ville på den måde tilegne sig pant-penge. De blev dog opdaget, da de forsøgte at indløse flaskebone­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark