Ekstra Bladet

9-PIGE – IGEN Ekstra Bladets laesere som den allerdejli­gste – for andet år i traek

- Lsp@eb.dk

ter en tredjeplad­s igen, og nu har jeg vundet, fortaeller en overvaelde­t Holly.

Alle tre piger havde regnet med, at de ville få tredjeplad­sen i den populaere konkurrenc­e, men nogen skulle altså vinde, og det blev Holly.

Den populaere Side 9-pige har ikke taenkt sig at indstille karrieren som model på Danmarks smukkeste avisside foreløbig.

– Jeg har allerede bestilt tid til at få taget nye billeder til Side 9, så der kommer en masse Holly i Ekstra Bladet det naeste år. Bare rolig, I slipper altså ikke så let for mig, lover Holly.

Måske mere Side 9

Selvom Holly lover at forblive som Side 9-pige, vil hun ikke garantere, at hun går efter at hive sejren hjem som Årets Side 9-pige tredje gang i traek.

Pris på 10.000 kr.

– Jeg vil ikke saette naesen op efter det. Det er jo helt op til laeserne, og de skal jo først stemme mig ind som Månedens Side 9pige, og skulle de ikke gøre det, så er det helt okay. Jeg er bare stolt over at vaere Side 9-pige og over at have vundet for anden gang, lyder det fra Holly.

Det er ikke kun titlen som Årets Side 9-pige 2018, som Holly har fået med sig hjem til Fyn. Med prisen følger også en praemie på 10.000 kroner.

– De skal bruges på stoffer! Altså ikke den slags man sniffer op i naesen, men stoffer man syer tøj af. Der kan vist godt blive til et par underbukse­r til min kaereste og en kjole til mig selv. Ellers skal de bruges på vores sommerferi­e, hvor vi skal til Frankrig, griner den begejstred­e vinder.

– Det var helt vildt. Jeg havde overhovede­t ikke forventet at blive nummer to. Jeg havde også vaeret tilfreds med at blive nummer tre. Så jeg er så stolt. Jeg er også mega glad på Hollys vegne. Hun fortjener det virkelig, siger Lisa umiddelbar­t efter prisuddeli­ngen.

Skal snart vaere mor

Der var dog også en anden god grund til, at Lisa havde et ekstra stort smil på laeben i aftes.

Hun venter nemlig første barn til august.

– Jeg tager ikke med videre til efterfest, for mig og baby skal hjem. Så vi må fejre det i bilen på vej mod sit

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark