Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag. I dag vil der vaere massere af tid til rådighed, og det bør du udnytte. I har sikkert en masse, som I skal have talt om. I vil vaere gode til at lytte til hinanden. Hvis du ikke er i parforhold, så er dagen helt oplagt til at tage på date.

LØVEN 23/7-23/8

Du er på farten i dag, og du kan nå alt det, du saetter dig for. Det er nok ikke så lidt endda, du traenger til, at der skal ske noget. Du har en hel masse energi, du gerne vil braende af, og du nyder isaer at vaere sammen med andre mennesker lige nu, og du vil gerne snakke en masse.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil du nok helst vaere sammen med gode venner, og du vil rigtig gerne have tid til at opleve noget sjovt sammen med dem. Det lader heldigvis til, at der er massere af tid til det i dag, og du vil også gerne bruge det meste af dagen på det. Gør det bare, nu chancen er der.

TYREN 21/4-21/5

Du tager virkelig fat på jobbet i dag, og du kan nå mere end de fleste. Du tror på dig selv og dine ideer lige nu, og det gør selvfølgel­ig også, at andre får lettere ved at gå ind for dem. Du trives godt med kollegerne, som alle er glade for dit engagement, og din lyst til at knokle.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan du kigge lidt på din økonomi, du har nemlig et godt overblik lige nu. Derfor kan du få lagt et holdbart bugdet, hvor du også skal huske at prioritere at få råd til de ting, du rigtig gerne vil. Der skal gerne blive råd til noget, du synes er sjovt, og ikke kun alt det nødvendige.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har fokus på din karriere lige nu, og du mangler i hvert fald ikke ambitioner og selvtillid. Du har også noget at have selvtillid­en i, der er meget, der lykkes rigtig godt for dig lige nu, og måske haenger det sammen med, at du virkelig har besluttet dig for at nå dine mål.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag har du virkelig hul igennem til din kreativite­t. Du har mange ideer, som du gerne vil prøve af, og samtidig er du god til at samarbejde. Du kan nå langt med tingene i dag, og du kan nok heller ikke lade vaere med at give den én over nakken, du har nemlig massere af energi.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du møder verden med et stort overskud i dag, og du nyder at møde nye mennesker. Derfor kan du komme i snak med alle, du møder på din vej, og du vil have let ved at gøre et godt førstehånd­sindtryk. Det bør du udnytte fuldt ud, og du bør selvfølgel­ig også huske at nyde det.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag traenger du til at opleve noget nyt og spaendende i dit liv, og det kan du også lige så godt gøre. Du vil gerne udvide din horisont, og du er heldigvis ikke bleg for at prøve nye ting. Derfor kan du få dig en rigtig god dag, med mange nye indtryk, som alle vil berige dig.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du nok helst vaere hjemme så meget af tiden som muligt. Du traenger til at gøre tingene i dit eget tempo, og samtidig vil du gerne vaere taet på dem, du holder af. Du må prøve at få fri fra arbejde, så tidligt som muligt, ellers kan du måske arbejde hjemmefra i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag bør du virkelig sørge for at gøre noget godt for dig selv. Den bør stå på selvforkae­lelse i den helt store skala, du traenger nemlig til det. Det skal gerne vaere noget, der får dig til at slappe fuldkommen af, og som giver dig ro indeni. Du ved bedst, hvad det skal vaere.

FISKENE 20/2-20/3

I dag har du nok brug for at få kigget lidt på alt det, som du ikke fik nået i løbet af ugen. Bagefter kan du holde weekend med god samvittigh­ed, og du traenger nok til at slappet lidt af, og til at lade batteriern­e op efter en lang uge. Tag fat først på dagen, og slap godt af i aften.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark