Ekstra Bladet

ASSISTENTT­RAENER GILLE: ALLE VIL HAVE DANMARK I FINA

-

HAMBORG (Ekstra Bladet): Om det var et udtryk for fransk arrogance skal vaere usagt.

Men det var påfaldende, at da traenerne for de to semifinale­hold skulle på podiet til det faelles pressemøde, valgte den franske landstraen­er Didier Dinart at blive vaek.

I stedet mødte assistentt­raener Guillaume Gille frem i selskab med andenmålma­nden Cyril Dumoulin, som tilbringer det meste af sin tid på baenken. Danmark stillede med Nikolaj Jacobsen Mensah.

Guillaume Gille havde dog et budskab med til forsamling­en:

– Vi ved jo, at alle tilskuerne og hele organisati­on bag VM venter på at få en finale mellem Tyskland og Danmark. Den historie vil vi gerne aendre på. Det bliver vanskeligt, men vi vil gøre alt for at nå frem til finalen. og

Lod sig ikke anfaegte

Mads Nikolaj Jacobsen lod sig ikke anfaegte af franskmand­ens Guillaume Gille, fransk assistentt­raener

udfald.

– Sådan siger han for at aflede opmaerksom­heden. Vi ser frem til at møde det måske bedste hold i verden og i hvert fald den for tiden bedste håndboldna­tion. Men vi har en chance, og i disse kampe er det de små ting, der afgør kampene.

– Frankrig er et kvalitetsh­old på alle pladser. Det er lidt skraemmend­e, men heldigvis kan de kun have syv mand på banen ad gangen. De er taktisk dygtige og spiller med stor fysik i forsvaret. De kan variere deres forsvarssp­il.

– De fire hold der er her, er alle vanvittigt dygtige, og jeg er sikker på, at det bliver to meget spaendende semifinale­r. Jeg kan ikke udpege en vinder i nogen af dem. Alle har en fair chance for at komme i finalen.

Danmark er rigtig gode i det offensive spil og har nogle gode skytter

– Er det din største kamp til dato?

– Ja, det er klart. I hvert fald som traener.

Frankrig er et kvalitetsh­old på alle pladser. Det er lidt skraemmend­e

– Det er en tilfredsst­illelse, men heller ikke mere. Vi er ikke tilfredse med at vaere i en semifinale. Vi vil give alt, hvad vi har for at spille den finale på søndag. Det er det, der taeller for os lige nu.

– Det der har vaeret mest Nicolaj Jacobsen

tilfredsst­illende er den måde, holdet har udviklet sig på i forhold til fight, indstillin­g og engagement. Vi er kommet ud med et andet udtryk, end der har vaeret vist laenge. Det her er noget, vi virkelig vil, og vi har også til tider begejstret pu-

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark