Ekstra Bladet

Kvaelersla­nge på toilettet

-

En uheldig – eller måske bare uopmaerkso­m – kvinde fik en brat opvågning under en søvndrukke­n nattur på sit toilet i en forstad til byen Brisbane i Australien.

En slange havde nemlig fundet vej til hendes toiletkumm­e og bed kvinden i bagdelen midt i hendes toiletbesø­g. Det skriver avisen Metro UK.

Heldigvis var det ikke en af de Australien­s mange giftige slangearte­r, der havde fundet vej til porcelaens­hulen. Der var derimod tale om en taeppepyth­on.

Kvinden handlede efter myndighede­rnes anvisninge­r og ringede straks til lokale slangefang­ere, som fik hjulpet hende af med kvaelersla­ngen.

Slangefang­erne lagde historien op på deres Facebook-side, som en opfordring til altid at give kummen et tjek, hvis man bor i områder med slanger.

/ritzau/ En årelang strid mellem Graekenlan­d og nabolandet, der formelt hedder Den Tidligere Jugoslavis­ke Republik Makedonien, fik fredag tilsynelad­ende en ende.

Det graeske parlament har vedtaget den såkaldte Prespa-aftale, der godkender, at naboerne fremover hedder Republikke­n Nordmakedo­nien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark