Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- db

KØBENHAVN: En 35-årig mand blev genkendt af en politibetj­ent på Nørreport Station. Manden havde tidligere på måneden begået et tricktyver­i, hvor han aflurede en pinkode og efterfølge­nde stjal en pung. Fredag blev han fremstille­t i grundlovsf­orhør og varetaegts­faengslet i ti dage.

NØRRESUNDB­Y: Det er uvist, hvorfor en mand blev fristet til at tage en enkelt løbesko, der stod uden for en hoveddør i en opgang. Ikke desto mindre havde ejeren en idé om, hvem der var løbet med løbeskoen. Han kontaktede politiet, som kørte forbi den mistaenkte­s adresse, hvor de fandt en løbesko magen til den stjålne. En 24-årig blev sigtet for tyveriet.

BRØNDBY: Politiet rykkede torsdag formiddag ud til en anmeldelse om et røveri mod en dagligvare­butik på Turpinssvi­nget i Brøndby. Røveren havde råbt til en kasseassis­tent, at hun skulle åbne kassen, hvorefter han tog penge og løb fra stedet. Manden beskrives som: dansk udseende, 25-40 år og 185-190 cm. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninge­r fra vidner.

AARHUS: Trusler fra ukendte personer fik en 15-årig dreng til at bevaebne sig med en hardballpi­stol i bukselinni­ngen, mens han gik rundt Storcenter Nord. Det skabte utryghed hos flere handlende, og en vagt alarmerede politiet. Da betjentene kom frem, beordrede de den unge mand og hans to venner ned på maven, hvorefter de fratog ham pistolen. Efter en tur på stationen blev han kørt hjem, og de sociale myndighede­r blev underrette­t.

GREVE: Faderen til en 21-årig pige var ved 1.30-tiden ude for at ryge, da han så en mand, der stod og kiggede ind ad vinduet til datterens vaerelse. Pigens 18-årige bror kørte herefter lidt rundt i området, hvor han så en mand, der løb vaek fra stedet. Manden beskrives som cirka 175 cm høj, kort sort jakke med haette og muligvis jeans. En patrulje blev sendt til stedet og ledte i området, men fandt ikke manden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark