Ekstra Bladet

Kom ind i kampen

- Christian Lassen København S

Forleden mødte min kone et aeldre par. Kvinden talte i telefon og ville høre, hvornår den taxa, de havde bestilt i god tid til at køre dem på hospitalet, mon kom? De havde allerede ventet i kulden på p-pladsen i 20 minutter, og der var nu kun ti minutter til deres aftale med laegen på Amager Hospital.

Hvis de kom for sent, var der risiko for, at hospitalet aflyste aftalen. Min kone tilbød at køre parret. De blev glade og nåede deres aftale med laegen.

Men helt aerligt, taxafolk, kom nu ind i kampen! Mellem jul og nytår mangedoble­de I prisen, og forleden lammede jeres chauffører trafikken i København i flere timer i protest mod taxa-loven.

Måske skulle taxavognma­end og deres chauffører bare tage sig sammen, passe deres arbejde og yde noget service – komme til tiden og få folk frem til deres destinatio­n så hurtigt og billigt som muligt.

Som det foregår nu, jager man jo kunderne ud af bilerne.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Taxaselska­berne har én opgave: At servicere kunderne, og det går ikke for godt ifølge Christian Lassen.
FOTO: KENNETH MEYER Taxaselska­berne har én opgave: At servicere kunderne, og det går ikke for godt ifølge Christian Lassen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark