Ekstra Bladet

En imponerend­e opvisning

-

– Jeg synes, at vi har kontrol i store dele af kampen – specielt i anden halvleg, siger Lasse Svan. De danske spillere leverede en brandkamp mod Frankrig i VM-semifinale­n. Koldblodig­hed og målnaese i verdenskla­sse og en 38-30 sejr. Nu er Danmark kun en kamp fra en magisk afslutning på VM.

Højrefløje­n Lasse Svan er heller ikke bleg for at bruge diverse positive tillaegsor­d om de danske maends besøg i Barclaycar­d Arena:

– Jeg oplevede en fantastisk ro og et fantastisk overblik fra Lauge, Mikkel, Mensah og Morten. Den måde de skar sig igennem forsvaret på. Det var meget imponerend­e.

Ikke forventet

– Alle havde ligesom en idé, hvornår og hvor afslutning­erne kom henne. Det var fantastisk at vaere en del af og løbe rundt inde på banen og have en fornemmels­e af, at man nok skal finde en løsning. Når de ikke fandt en løsning, så var vi hurtigt hjemme igen og modstod det tryk, som de kom med specielt i hele første halvleg.

– Jeg synes, at det var en imponerend­e opvisning, som vi fik leveret i dag, siger Lasse Svan.

Det var en stor overraskel­se for mange, at Frankrig ikke var bedre med i kampen, og det samme var fløjspille­ren.

– Vi havde ikke regnet med, at vi skulle føre med ni i løbet af anden halvleg. Det kan man ikke regne med, når man møder en modstander af den kaliber, siger Lasse Svan.

Lasse Svans fløjkolleg­a Magnus Landin spillede også en flot kamp og leverede tre kasser.

Vi har kontrol

– Det var en kontroller­ende fornemmels­e, og jeg synes, at vi har kontrol i store dele af kampen, specielt i anden halvleg.

– Det var fantastisk og virkelig en god følelse. Det har vi nok ventet laenge på, siger Magnus Landin. Magnus Landin havde inden kampen lidt problemer med sin laeg. Det kommer dog ikke til at påvirke lillebror Landins finaledelt­agelse.

– Hvis jeg kunne spille i dag, så er jeg også overbevist om, at jeg kan spille på søndag. Så slemt er det heller ikke. Det skal nok blive fint.

Det var en imponerend­e opvisning, som vi fik leveret i dag

Jan Kjeldtoft

Anders Jensen

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark