Ekstra Bladet

Nu vil vi have guld om halsen

- – Hvordan er det at spille på et hold, hvor alle stort set lykkes?

HAMBORG (Ekstra Bladet): Det er de mest umulige bolde, den mand får fat i. Anders Zachariass­en er som regel involveret i et bundt af spillere, hvor den ’lille’ sønderjyde kan vaere svaer at finde – men han dukker som regel op med kuglen i naeverne fri til skud.

Og mod Frankrig ramte han endelig plet på alt. Fem gange.

– Jeg er glad. Hamborg er et godt sted at spille semifinale­r, for der taber Flensborg-spillere ikke så tit, siger han grinende.

– Det var en forløsning, for sidste år mod Sverige vidste vi alle sammen godt, at da formåede vi ikke at levere det arbejde, der skulle til. Og når jeg så samtidig får så stor en rolle i dag, så er det kun endnu bedre at få lov til at vaere med til at vinde så stort over Frankrig, siger han.

– Det er fantastisk, at alle har tur i den. Det skal vi bruge for at vinde et mesterskab, og nu skal vi bare blive ved på søndag, så vi står med det guld om halsen. Vi er ikke faerdige endnu, men vi er ikke kommet i en finale for at tabe.

Den bedste kamp

– Det er den bedste kamp, jeg har vaeret involveret i. Jeg har aldrig prøve at spille mod Frankrig og levere en indsats på dét niveau. Alt lykkes for os. Over hele linjen spiller vi rigtigt godt håndbold.

Landsholde­t styrede mod Herning sent på aftenen, men en tur på tre timer kan ikke ryste en mand fra Bundesliga­en.

– Det har vaeret svaert at falde i søvn hele turneringe­n, men vi tyskere er vant til at køre i bus, så mon ikke alle er klar til at gå på puden,

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? – Hamborg er et godt sted at spille semifinale­r, for der taber Flensborg-spillere ikke så tit, grinede Anders Zachariass­en.
FOTO: JENS DRESLING – Hamborg er et godt sted at spille semifinale­r, for der taber Flensborg-spillere ikke så tit, grinede Anders Zachariass­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark