Ekstra Bladet

Norge og Danmark mødes i finalen

HAMBORG (Ekstra Bladet): Norge modstod presset fra de 12.500 entusiasti­ske tilskuere i arenaen i Hamborg og slog de tyske vaerter 31-25 i den anden semifinale ved VM. Dermed bliver finalen søndag i Herning et rent nordisk anliggende.

Den anden semifinale blev et opgør mellem det robuste tyske forsvar og et hurtigt angribende norsk hold. De to mandskaber fulgtes af til 9-9. Derfra overtog Norge kontrollen over kampen. Ved pausen førte nordmaende­ne 14-12.

Voldsomt pres

Føringen blev bevaret gennem hele anden halvleg, selvom det entusiasti­ske publikum lagde et voldsomt pres på både Norge og de to tjekkiske dommere. Men med stillingen 27-24 og med blot fire minutter igen så det ud til at vaere afgjort.

Tyskerne forsøgte en sidste desperat slutspurt, men så tog Sander Sagosen sagen i egen hånd og fjernede den sidste spaending ved at score til 28-25 med to minutter igen. Det er det der med, at de store stjerner leverer varen i de store kampe.

Danmark og Norge mødtes også idet indledende gruppespil. Her vandt Danmark som bekendt 30-26. Det må gerne gentage sig i morgen i Fort Boxen i Herning

??  ?? Bjarte Myrholt blev kåret som kampens spiller.
Bjarte Myrholt blev kåret som kampens spiller.