Ekstra Bladet

Scorer nyt job med tidligere AaB-kammerat

-

Da Frank Strandlis telefon ringede med tidligere AaBholdkam­merat Lennart Bak i røret, skulle han lige taenke sig om.

Men så var han ikke i tvivl. Strandli har netop sagt ja tak til at blive en del af agentvirks­omheden Score.

– Lennart Bak ringede til mig og spurgte, om vi ikke skulle tage snak om, at jeg kunne komme med i selskabet. Det overvejede jeg så og sagde i sidste ende ja tak.

Øverste niveau

– Nu er jeg begyndt at sondere terraenet for fodboldspi­llere i Skandinavi­en. Jeg ser kampe og kigger efter talenter og følger med i det hele. Det er dejligt at komme tilbage til fodbolden, som jeg har brugt min tid på i så mange år.

– Jeg håber virkelig, at jeg har en del ting at tilbyde unge spillere med min erfaring. Vi vil forsøge at finde spillere, der ikke er på det øverste niveau og bygge dem op til at kunne komme deroppe. Det trigger mig meget. Jeg vil finde spillere, der kan blive gode, men som også ønsker at blive gode, siger Strandli.

Han udnyttede forleden sit nye virke til at besøge sin gamle klub AaB, hvor tidligere holdkammer­at Allan Gaarde er sportschef.

En sjov periode

– Jeg har allerede vaeret i Aalborg for at hilse på Allan Gaarde. Det er jo spillere fra min generation, der sidder i de positioner rundt omkring i klubberne. Det var rart at se, hvordan de har bygget klubben op og hvordan de udvikler spillere, siger nordmanden, der husker sin tid i Danmark med glaede.

At bo i Aalborg er egentlig bare som at bo i min hjemby Kristiansa­nd. Samme kultur

– Min tid i AaB rangerer utroligt højt hos mig, fordi jeg fik mit første mesterskab. Vi blev mestre i 1999, og det var en utrolig sjov periode. Vi havde et godt hold. At bo i Aalborg er egentlig bare som at bo i min hjemby Kristiansa­nd. Samme kultur. AaB er en fantastisk klub, men jeg kunne da se, de havde fået markant bedre facilitete­r, end dengang jeg spillede, griner Strandli.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ??
FOTO: CLAUS BONNERUP
 ??  ?? – Min tid i AaB rangerer utroligt højt hos mig, fordi jeg fik mit første mesterskab, siger Frank Strandli.
– Min tid i AaB rangerer utroligt højt hos mig, fordi jeg fik mit første mesterskab, siger Frank Strandli.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark