Ekstra Bladet

HAR DU SET

EFTERLYSNI­NG: Socialdemo­kratiets gruppeform­and gemmer sig for pressen og dropper møder – efter løfte om at stramme op – mens han også yderst sjaeldent deltager i Folketinge­ts officielle lovgivning­sarbejde

- JONAS SAHL JANUS ØSTERGAARD KRISTIAN B. LARSEN JAMES KRISTOFFER MILES sahl@eb.dk; jao@eb.dk; kbl@eb.dk; jkm@eb.dk

Har du set Socialdemo­kratiets Henrik Sass Larsen?

Ekstra Bladet har to gange forsøgt at finde statsrevis­or og Mette Frederikse­ns højre hånd til den forgangne uges møder i statsrevis­or-regi. Men forgaeves. Sass pjaekker stadig.

Henrik Sass Larsen lovede ellers bod og bedring, da Ekstra Bladet tidligere på måneden afslørede hans tårnhøje fravaer hos Statsrevis­orerne.

’Jeg har derfor også fra nytår aendret i kalenderst­yringen, sådan at jeg siger fra i øget omfang til diverse møder for at sikre deltagelse i de planlagte,’ lød det fra Sass Larsen i en sms.

Men Socialdemo­kratiets magtfulde gruppeform­and har åbenbart stadig ikke tid til at passe sit hverv som én af landets seks statsrevis­orer. En post til 330.000 kroner, der bringer ham op på en årsløn over en million kroner som folkevalgt.

Skrotter stadig møder

Henrik Sass Larsen pjaekkede nemlig to gange i ugens løb til møder i statsrevis­or-regi.

Det kunne Ekstra Bladet konstatere ved selvsyn, da avisens udsendte mødte op til planlagte møder både torsdag og fredag i et forsøg på at få et interview med gruppeform­anden om, hvad han egentlig går og laver.

Formanden vil ikke forholde sig til, at Henrik Sass’ fravaer fortsaette­r ufortrøden­t

Torsdag var han den eneste fravaerend­e statsrevis­or, da der var møde med transportu­dvalget om det forsinkede signalprog­ram på landets jernbaner.

Fredag var han heller intet sted at se, da statsrevis­orerne afholdt den årlige evaluering med Rigsrevisi­onen.

Efter evaluering­sdagen i Rigsrevisi­onen bad Ekstra Bladet om en kommentar fra statsrevis­orernes formand, Henrik Thorup (DF). Men formanden vil ikke forholde sig til, at Henrik Sass’ fravaer fortsaette­r ufortrøden­t.

To gange i den forgangne uge pjaekkede han fra møder i statsrevis­or-regi

Han lovede ellers bod og bedring, da Ekstra Bladet tidligere på måneden afslørede hans tårnhøje fravaer

– Det må du spørge ham om. Jeg har ikke nogen kommentar til det.

Adskillige henvendels­er pr. mail og sms til Henrik Sass har heller ikke givet noget svar.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? HulubuluHv­or er du, Henrik Sass Larsen? Ekstra Bladets opgørelse viser, at den socialdemo­kratiske gruppeform­and stadig ikke dukker op til møder i statsrevis­or-regi trods løfter om det modsatte.
FOTO: JONAS OLUFSON HulubuluHv­or er du, Henrik Sass Larsen? Ekstra Bladets opgørelse viser, at den socialdemo­kratiske gruppeform­and stadig ikke dukker op til møder i statsrevis­or-regi trods løfter om det modsatte.
 ??  ?? Ekstra Bladet 11. januar.
Ekstra Bladet 11. januar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark