Ekstra Bladet

SOLEN SKINNER PÅ VEJR-VAERT

40-årige Cecilie Hother skal til sommer vaere mor for anden gang

- LARS SEJR ls@eb.dk FOTO: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP/RITZAU SCANPIX

Der er masser at smile af for tv-vaerten Cecilie Hother og manden Thomas Honoré.

De skal nemlig vaere foraeldre til endnu et barn. Det fortaeller 40-årige Cecilie Hother på Instagram, hvor hun viser babybulen frem.

– Det er koldt udenfor, men min voksende mave varmer. Thomas Honoré skal vaere far til fire. Jeppe og Tobias skal vaere storebrødr­e igen. Ellinor skal vaere storesøste­r, og jeg skal vaere mor til to, skriver Cecilie Hother, der fortsaette­r.

Vi skal til at vaere lidt kreative med børnevaere­lser

– Jeg glaeder mig så meget til at hilse på bønnen til sommer.

Da Ekstra Bladet fanger Cecilie Hother over telefonen, er det en meget glad vejrvaert i den anden ende.

– Det er så fantastisk, og jeg er så lykkelig. Jeg gaetter på, at det er denne her følelse, folk har, når de vinder i lotto, siger hun og afslører, at graviditet­en var planlagt.

– Det har taget noget tid, og det har vaeret et hårdt arbejde – haha, vi har i hvert fald arbejdet for det.

Mangler børnevaere­lse

Allerede i forbindels­e med sin første graviditet fortalte Cecilie Hother, at hun betegnede de lykkelige omstaendig­heder som lidt af et mirakel. Cecilie Hother har nemlig hormonsygd­ommen PCO, der gør det svaert at blive gravid.

– Jeg havde jo fået at vide, at det sikkert ville kraeve hjaelp på grund af min PCO. Men vi besluttede at give naturen en chance på et halvt år og forventede derefter at skulle gå i hormonbeha­ndling og til sidst insemineri­ng, og vi indstilled­e os på, at der ville gå et par år, før vi stod med en dejlig baby på armen, fortalte hun i 2016 til ALT for damerne.

Derfor er hun også ekstra lykkelig over, at hun nu snart kan kalde sig mor til to. Hvad kønnet bliver, vides endnu ikke.

Thomas Honoré er som naevnt allerede far til tre børn, og der bliver derfor kamp om pladsen i hjemmet, når den lille ny kommer til.

– Vi skal til at vaere lidt kreative med børnevaere­lser. Vi er ved at bygge nyt hus, og der havde vi ikke puttet et ekstra børnevaere­lse ind, så det skal vi lige finde ud af, men det er helt oprigtigt det mindste og mest positive problem, man kan forestille sig, siger Cecilie Hother. Den tredobbelt­e Oscar-vinder Michel Legrand er død. Den franske komponist blev 86 år. Det bekraefter en talsmand over for franske medier. Han blev anset som en af sin tids mest anerkendte komponiste­r og har samarbejde­t med store navne som Frank Sinatra, Aretha Franklin og Barbra Streisand.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Cecilie Hother og Thomas Honoré venter sammen deres andet barn. Thomas Honoré har i forvejen to børn.
FOTO: JONAS OLUFSON Cecilie Hother og Thomas Honoré venter sammen deres andet barn. Thomas Honoré har i forvejen to børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark