Ekstra Bladet

Brøndby lun på Frederik Sørensen

-

I øjeblikket er Brøndby på traeningsl­ejr i Dubai, hvor saesonforb­eredelsern­e er godt i gang. Men det er ikke kun på traeningsb­anen, at der arbejdes.

I kulissen har sportsdire­ktør Ebbe Sand travlt med de sidste dage af januars transfervi­ndue, der lukker på torsdag d. 31. januar.

Brøndby har i dette vindue hentet midtbanesp­illeren Simon Hedlund i Union Berlin, men noget tyder på, at man på Vestegnen stadig har gang i transfergr­yden. Denne gang set med de defensive briller.

I hver faldt har de blå/gule lagt maerke til, at midterfors­vareren Frederik Sørensen befinder sig i en svaer situation i 2. Bundesliga-klubben FC Köln, hvor spilletide­n ikke ligefrem bliver kastet efter danskeren.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har Brøndby forhørt sig om muligheden for at tilknytte Sørensen, der blandt andet har en fortid i Juventus, Bologna og Verona.

Det lader dog ikke til, at Brøndby får held med at lokke Sørensen til Vestegnen.

Den helt store forhindrin­g er lønnen, hvor Brøndby ikke har vaeret i naerheden af at kunne matche det, som Frederik Sørensen forlanger.

Danskeren tjener i Tyskland mere end en million euro om året. Derfor er interessen kølnet indtil videre.

Den 26-årige dansker er ifølge italienske medier også interessan­t for Serie Aklubberne Empoli og Bologna, og et skifte sydpå lader til at vaere et mere realistisk bud, hvis Sørensen skal vaek fra Tyskland.

ege og jwk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark