Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage med fokus på dine relationer, traenger du nu til at fokusere mere på dig selv. Du har måske behov for at taenke over, hvilke relationer der giver dig energi, og hvilke der måske taerer lidt for meget på din energi. Det er kun sundt at overveje den slags, giv dig god tid.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger nok til at vaere hjemme og nyde livet denne søndag, efter flere dage med meget at se til. Du vil helst ikke have for meget i kalenderen, du vil hellere nyde at vaere hjemme sammen med dem, du holder af. Der må også gerne vaere tid til at vaere lidt alene.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du traenger nok til at vaere lidt alene i dag, efter flere dage i selskab med andre mennesker. Det passer fint til sådan en søndag, hvor du kan gå og drømme lidt for dig selv, og samtidig få tid til at taenke lidt over ugen, der er gået. Du kan også taenke lidt over ugen, der kommer.

TYREN 21/4-21/5

Du vil maegtig gerne vaere sammen med din partner i dag, efter at du sikkert har knoklet i flere dage. Nu traenger du til at nyde en velfortjen­t søndag sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Hvis du er single, bør du bruge dagen sammen med en god ven.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag nyder du at vaere på farten, så du skal bestemt ikke bruge denne søndag på sofaen. Det vil kede dig efter kort tid, og derfor kan du lige så godt planlaegge at opleve noget. Du er nysgerrig, og du traenger til at vaere sammen med andre mennesker. Hav gerne aftaler i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag vil du gerne vaere sammen med gode venner, og bare nyde livets glaeder, efter en uge, hvor der sikkert har vaeret travlt i dit liv. Nu er det tid til at koble lidt af, sammen med dine venner, og bare have tid til at gøre det, der passer jer allerbedst. Nyd søndagen fuldt ud.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Selvom det er søndag, får du ikke meget tid til afslapning. Du går nok og arbejder med noget, som du er spaendt på at se resultatet af. Det er tit godt at kunne forestille sig noget, før det er faerdigt, for det kan gøre én villig til at arbejde hårdt for sagen. Du knokler i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag kan du kigge lidt på din økonomi. Du ved nemlig både, hvad du drømmer om, men du har samtidig også en realistisk fornemmels­e af, hvad du har råd til. Dét, du ikke har råd til lige nu, er du også villig til at spare op til, og i dag kan du laegge en holdbar plan for det også.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag taenker du over din fremtid, og du har måske saerligt fokus på din karriere og på dine ambitioner. Det er to sider af samme sag, og de skulle gerne stemme overens. Det gaelder om at finde det rette ambitionsn­iveau, og i dag har du både store drømme og en god realitetss­ans.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag er der fokus på din kreativite­t, og du kan virkelig gå i dybden med den. Du er tålmodig, og din fantasi og din realitetss­ans går hånd i hånd. Du har måske mange pludselige indskydels­er, men du prøver dem lynhurtigt af i praksis, og på den måde bevares jordforbin­delsen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag vil du maegtig gerne vaere sammen med andre mennesker, efter flere dage, hvor du nok mere har foretrukke­t dit eget selskab. Du møder verden med et godt humør i dag, og du er både god til at leve dig ind i, hvad andre siger, men du tager også gerne selv ordet. Nyd det.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at opleve noget denne søndag. Det må gerne vaere noget, der går lidt ud over, hvad den trivielle hverdag formår. Du søger lidt spaending og eventyr, dog formår du at begraense dig. Du ved, at hverdagen venter i morgen, men et lille eventyr har også ret.

 ?? AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk ??
AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark