Ekstra Bladet

Vi har kastet alt op i luften

-

Det er ikke en ny BARE ROLIG. avis, du sidder med. Vi er stadig Ekstra Bladet, men fra i dag er vi en forbedret udgave af os selv. Vi har kastet alt op i luften og sammensat en ny søndagsavi­s med endnu flere vitaminer, mere bid, og som er endnu sjovere. Du får tre stærke sektioner. Praktisk, kvadratisk og Ekstra Bladsk med afsløringe­r og nyheder i første sektion, sport i anden sektion og underholdn­ing i tredje sektion.

jeg dig en geHVER SØNDAG LOVER digen afsløring i første sektion inden for de områder, vi ved, du er allermest optaget af, nemlig politik, erhverv og kriminalst­of.

en række af DanOVENI FÅR DU marks bedste iagttagere af livet, der foregår lige foran os. En af dem er Hans Engell. Ingen kan som Engell dissekere og spidde det politiske spil – ikke mindst fordi han er den eneste politiske iagttager, der har oplevet spillet på begge sider af den usynlige kridtstreg, som adskiller politikere og journalist­er.

i hvert fald KRIDTSTREG­EN FINDES hos os. Vi er ikke kammerater med politikern­e, men tværtimod den kritiske stemme, der siger, ’ hov, du der, der sidder på toppen af pyramiden: Hvorfor skal du have en bedre pension og en helt masse fryns, som dine vælgere ikke får?’

helt tæt på dit liv. DerVI VIL OGSÅ for banker vi hver søndag på hos en dansker, der bor i nummer 9, og spørger: ’ Hvad er din historie? Hvad gør dig glad, bekymret, rasende eller rystet?’

20 sider I ANDEN SEKTION FÅR DU sport. ’Super søndag’ kalder vi det nye sportstill­æg med særlig fokus på Superligae­n i fodbold. Vi går bagom, vi afslører, og vi klapper med, når dansk fodbold folder sig ud på bedste vis. Selvfølgel­ig

er vi også med, når Kevin Magnussen kører Formel 1, og Caroline Wozniacki slås for en ny titel. For hvad er det, vi alle kæmper for: danske sejre.

kun probleMEN LIVET ER JO IKKE mer og sport. Vi tilbyder dig en helt ny underholdn­ingssektio­n med navnet ’ flash!’. Her får du Danmarks skarpeste underholdn­ing tilsat sjove indfald og masser af krydsord, quiz og andet til at forsøde søndagen. Og dem, vi skriver om i flash!, er kendte, du kender – ikke alle de såkaldte realitystj­erner. Vi ved, at du godt ved, hvem Helle Virkner er, i modsætning til ’ X Factor’- dommer Ankerstjer­ne.

din nye sønSÅ VELKOMMEN TIL dagsavis, som jo selvfølgel­ig ikke er helt ny. For på tirsdag har Ekstra Bladet 115- års fødselsdag.

Vi er ikke kammerater med politikern­e, men tværtimod den kritiske stemme

på poma@eb.dk SKRIV TIL MIG med ris og ros. Vi vil så gerne blive endnu bedre – og bare rolig, Slyngelstu­ens Søndagsfro­kost vender tilbage her på side 2 allerede næste søndag.

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Vi er stadig Ekstra Bladet, men fra i dag er vi en forbedret udgave af os selv. Vi har kastet alt op i luften og sammensat en ny søndagsavi­s med endnu flere vitaminer, endnu mere bid, og som er endnu sjovere.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Vi er stadig Ekstra Bladet, men fra i dag er vi en forbedret udgave af os selv. Vi har kastet alt op i luften og sammensat en ny søndagsavi­s med endnu flere vitaminer, endnu mere bid, og som er endnu sjovere.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark