Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En 20- årig mand blev skudt i armen med et haglvåben, og en 19- årig mand blev stukket i nakken med en spids genstand, da de blev overfaldet af tre ukendt gerningsmæ­nd på en restaurant på Jens Baggesens Vej fredag aften klokken 20.45. Begge mænd er blevet behandlet på sygehuset og er uden for livsfare. Det er politiets umiddelbar­e opfattelse, at parterne har kendskab til hinanden, men efterforsk­ningen har endnu ikke ført til anholdelse af gerningsmæ­nd.

BRØNDERSLE­V: EN 39årig kvinde ringede til sin eksmand og sagde, at hun var kørt i grøften og sad fastklemt i sin bil. Han kontaktede politiet, der iværksatte en eftersøgni­ng, men da de fik telefonisk kontakt med kvinden, ønskede hun ikke hjælp, fordi hun var blev kørt hjem af en forbipasse­rende. Ambulance og politiet kørte til hendes adresse hvor hun modtog behandling for sine lettere skader. Det viste sig dog, at hun var kraftigt beruset.

GENTOFTE: Efter et færdselsuh­eld lørdag morgen klokken 06.09, hvor en bil og en lastbil kollidered­e på Smakkegård­svej, løb den unge mand fra bilen, da redningsma­ndskab og politi ankom til stedet. Politiet fik dog fanget ham og bragt ham på hospitalet. Her er han rutinemæss­igt sigtet for spirituskø­rsel. TØNDER: En tyv stak af med en varebil med friskbagt brød fra Kisbæk Brødgård, mens bilerne var ved at blive læsset med brød klokken 4.30 lørdag morgen. Her holdt bilen med nøglen i tændingen. Tyven kørte afsted med bagklappen stående åben. Bagermeste­r John Jensen udlover en stak rugbrød til den, der sikrer, at han får bilen tilbage.

ODENSE: Det kan være dyrt ikke at følge politiets anvisninge­r. Det måtte tre personer sande, da politiet anholdt en på Nyborgvej klokken 02.10 natten til lørdag. En forsøgte at åbne døren til politibile­n, hvor den anholdte sad, mens de to andre blev sigtet for brud på ordensbeke­ndtgørelse­n.

linette

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark