Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvem har ret til vores herberger? Det har vore egne hjemløse. Vore egne hjemløse skal ind på vores herberger. Alle de romaer, der er her i landet, hjem med dem. De er kun en udgift for os. Danmark for Danmark. Hvordan kan du, Peter Kofod, sige,’sådan er det’? Nej, det er det ikke. I har været med til at lave en sindssyg lov. Lav den om, og det skal være hurtigt.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at hvis det står til troende, som Henrik Sass Larsen udtaler til Ekstra Bladet fredag, at man ikke er forpligtet til at deltage i ret mange af statsrevis­orernes møder og kan udeblive efter lyst, så må det årlige honorar på 330.000 kroner da være helt ude i overdrevet. Var det ikke en ide med honorar pr. møde?

Veber Finnedal København

at danske mediers dækning af Donald Trumps State of the Union- tale som sædvanlig var altovervej­ende negativ. Til gengæld så 76 pct. af amerikaner­ne positivt på talen ifølge CBS News. Blandt republikan­ske vælgere var 97 pct. positive, hvilket også gjaldt 30 pct. af de demokratis­ke vælgere samt hele 82 pct. af de uafhængige midtervælg­ere, som ofte er udslagsgiv­ende ved præsidentv­alg. Ingen af disse oplysninge­r findes i danske medier. De vil hellere brække en arm på tværs end at bringe noget positivt om Trump.

Michael Thestrup Brønshøj

at der spildes tryksværte og spalteplad­s på at fortælle, at et dansk medlem af Jehovas Vidner er idømt seks års fængsel i Rusland.’ Vidnerne’ ved at bevægelsen er ulovlig i Rusland, men fortsætter ufortrøden­t deres provokatio­n. Hvorfor? Fordi de er hjernedøde. Prøv at stille op på et gadehjørne i i Saudi-Arabien og prædike kristendom. Man har lov til lige at stikke en finger i jorden, inden man rejser udenlands.1- 0 til Rusland.

Erik Petersen Bagsværd

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark