Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er meget energisk denne weekend, og du har lyst til at være sammen med andre mennesker. Du møder folk med store armbevægel­ser, og mange vil blive væltet bagover af din charme. Din indlevelse­sevne fejler heller ikke noget, så du kan få mange gode samtaler i dag.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du søger mange nye oplevelser i øjeblikket, og i dag må det gerne være noget, der taler til sanserne. Det kan være alt lige fra museum til en tur i biffen. Det skal gerne være noget, der sætter fantasien og tankerne i gang, og tankerne må gerne række lidt udover hverdagen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Denne weekend nyder du at være sammen med dem, der kan følge din tankegang. Man skal stå tidligt op for at kunne det, for det går stærkt. Du er fyldt med kreative ideer, og du vil helst være sammen nogen, der kan få ideerne til at vokse, samtidig med, at du får modspil.

TYREN 21/4-21/ 5

Du forstår virkelig at hygge dig i dit eget selskab denne weekend, og i dag bør du også bruge tiden på dig selv, du er nemlig rigtig god til at lytte til dig selv. Det er ikke altid let at gøre i en travl hverdag, hvor alting skal gå stærkt. I dag er der tid nok til at tage det helt roligt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Denne weekend bruger du tid på at tænke over, hvem der giver dig energi, og hvem der tager energi fra dig. Det er ikke altid en let øvelse, for ofte er man tilbøjelig til hellere at ville leve sig ind i andre. I dag kan du være ærlig overfor dig selv, og mærke, hvad du har brug for.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder nok mest at være hjemme denne weekend, sammen med dem, du er tæt på. Det er rart at være sammen med mennesker, man er tryg ved, og det er rart, når tingene kan få lov til at give sig selv. Du har brug for en stille og rolig søndag, og det behov må du lytte til.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag har du brug for at være sammen med gode venner. Det må gerne være de venner, du kender allerbedst, så I kan få talt om alle de vigtige ting i livet. Du vil gerne lyttes til i dag, men du vil også meget gerne ofre tid på at lytte til andre. Sæt søndagen af til dine gode venner.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag bør du lytte ekstra opmærksomt til din partner, hvis du altså er i parforhold. Du kan også selv få mulighed for at tale om noget, du har på hjerte, men din partner har nok mest brug for at blive lyttet til i dag. Er du ikke i parforhold, er der nok andre tætte relationer at se til.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har brug for at være sammen med mennesker denne weekend, og du har behov for at blive lyttet til lige nu. Du vil gerne have samtaler om lidt større emner i dag, og du vil nyde at tale sammen med folk, der er lige så ivrige efter at tage disse samtaler, som du selv er.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du bruger mange kræfter og meget energi på at opnå en masse mål i dit liv lige nu. Det går sikkert rigtig godt, men i dag kan du alligevel bede omgivelser­ne om hjælp til de ting, som kan være svære at overskue alene. Alle har brug for opbakning, brug dit netværk i dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du virkelig nå en masse, og det er især i den praktiske afdeling. Du er meget løsningsor­ienteret, og i dag kan du måske bede om hjælp til at få alle ender og kanter til at nå sammen. Det er ikke, fordi du ikke kan nå det hele selv, men det er altid lettere at hjælpes ad.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag kan du gøre noget godt for dig selv, og du er nødt til at lytte godt efter, for at finde ud af, hvad det skal være. Du bruger ofte meget energi på andre mennesker, men i dag skal du lade energien komme dig selv til gode. Lyt til din mavefornem­melse, det er dig velundt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark