Ekstra Bladet

VI ER SUPERLIGA

-

Værsgo! Du sidder nu med premieren på Super Søndag i hånden.

20 skarptskår­ne sportsside­r som du forhåbentl­ig nyder i samme grad som os.

Hver søndag vil du få Danmarks klart største sportstill­æg, hvor ambitionen er at bringe dig helt tæt på sportens fascineren­de univers med reportager, interview, analyser, kommentare­r, baggrund og afsløringe­r.

Det er selvfølgel­ig også et forårssolk­lart signal om, at papiravise­n stadig er sprælleven­de, når det er Ekstra Bladets logo, der pryder avisen. Vi er Danmarks største digitale medie, men vi elsker også vores papirudgav­e, som får masser af fedt indhold. SOM NAVNET

– Super Søndag – måske antyder, så vil hovedfokus ligge på Superligae­n, men vi skal nok huske alt det andet lækre sport, vi også beskæftige­r os med.

Superligae­n er bare en kerneprodu­kt for os. Ja, vi er da også fascinered­e af Barcelona, Liverpool, Juventus og hele den verden af megastjern­er, men når vi skal helt tæt på, så er det Superligae­n.

Det er her, at vi kan få spillets aktører i tale, det er her, vi har nærheden, det er her, vi kan være dine for- længede øjne og forhåbentl­ig tage dig med i kulissen og fortælle de historier, der vil give den nødvendige indsigt.

Ja, ja – vi tæver også løs på Superligae­n for manglende niveau, flade kampe og for meget lirum- larum, for få tilskuere, men vi er også vilde med Superligae­n og dyrker den ned til mindste detalje.

For det kan godt være, at niveauet ikke ligefrem er Champions League, men Superligae­n er vores helt egen. HER I FØRSTE

udgave har vi brugt vinterpaus­en på at grave lønninger frem i Superligae­n – og det er interessan­t læsning.

Find selv de spillere, der overrasker dig, men tjek lige top- 10. Ni FCKspiller­e pryder den liste – og ja, Ståle Solbakken er en fremragend­e træner, men skal vi ikke også bare slå fast, at arbejdsbet­ingelserne også er udmærkede ...

Når man på den måde prygler modstander­ne i lønkroner, så skal det også give resultater på banen, selvom fodbold heldigvis er sådan indrettet, at man også kan nå til tops uden det største lønbudget.

Over tid, er der bare ingen tvivl om, at pengene vinder, selvom både AaB, FCN – og vel også FCM – har været behagelige undtagelse­r. Set i internatio­nalt perspektiv – eller blot de lønninger der eksempelvi­s tilbydes i Belgien, så er FCK dog stadig en europæisk lillebror. NYD SOM

modvægt interviewe­t med

Alexander Scholtz fra FCM. En globetrott­er, der drømmer at spille i Rusland, Uzbekistan eller Kasakhstan. Her er det ikke pengene, der driver værket, men lysten til fodbold og eventyr. Cool.

Vi er så Superliga- klar – og forhåbentl­ig er du det samme efter at have tygget Super Søndag igennem.

Go' fornøjelse!

Husk også, at vi om mandagen ogPS. så har 20 siders sport – og vi er det eneste medie, der både er til samtlige superligak­ampe og giver karakterer til hver eneste spiller i Superligae­n.

Vi skal nok huske alt det andet lækre sport, vi også beskæftige­r os med

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? DuellerSup­er Søndag sætter Superligae­n i fokus. Der er fokus på spillet på og uden for banen.
FOTO: LARS POULSEN DuellerSup­er Søndag sætter Superligae­n i fokus. Der er fokus på spillet på og uden for banen.
 ??  ?? AllanOlsen Ekstra Bladets sportschef
AllanOlsen Ekstra Bladets sportschef

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark