Ekstra Bladet

KATASTROFE­N ER STØRST FOR FCK

-

YES! Superligae­n ruller for fuld skrue igen. Jeg er så klar – ikke mindst til guldduelle­n.

Der er INGEN udfordrere til FC København og FC Midtjyllan­d i deres knivskarpe kamp om guldet, som de har delt imellem sig de sidste fire år.

Skal vi skære helt ind til benet, så SKAL FCK vinde mesterskab­et, mens FCM kan!

FAVORITTER, og forventnin­gerne FCK ER er, at de jyder ikke en gang til skal løbe med det mesterskab.

Katastrofe­n er klart størst for FCK, hvis guldet kikser. Her flyver FCM stadig et stykke under radaren, når vi taler medier, omgivelser, bestyrelse­r – og ikke mindst fans.

helt uacceptabe­lt med to DET VIL VÆRE sæsoner i træk, hvor mesterskab­et og Champions League- chancen forsvinder – og FCK kan nærmest kun skuffe. Det gør de ikke.

Ståle Solbakken og hans mandskab er også i min bog favorit til at tilbage- erobre Superliga- tronen, men det bliver pivtæt.

kampe mellem FCK DE TO INDBYRDES og FCM bliver afgørende. De to hold vil ikke smide mange point, ja, nærmest ingen, i parløbet frem mod Superligae­ns sidste spillerund­er. Derfor bliver den direkte duel afgørende – og tak for det!

Vi kan som tilskuere jo ikke ønskes os andet, end at vinderen af de indbyrdes opgør står med guldet, og sådan ender det. FCK som mester – kun et mulehår foran FCM.

FCK har en højere kvalitet i start- 11' eren, de største individual­ister, tre point i hånden – og en større sult for at bevise sig som Danmarks nummer et.

i spillet? Ja, måske ER DER EN JOKER mest for FCK, der to gange møder Brøndby, der for alt i verden vil slå dem.

Glæd jer til en brandvarm mesterskab­sduel.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark