Ekstra Bladet

VI TABTE TIL OS SELV

Trods nederlaget føler Glen Riddershol­m, at han også kom fra Vejle med positive ting

-

Glen Riddershol­m var skuffet, men også fattet, da han havde overstået debuten som Sønderjysk­E-træner med en fiasko, der betyder, at han nu har meget små udsigter til at føre sin klub op i det forjættede land – top seks.

– Vi tabte først og fremmest til os selv, konstatere­de han under tribunen på Vejle Stadion, hvor godt 3000 tilskuere forinden havde frosset med anstand for at se kampen,

For hovedparte­n af dem var det dog til at leve med, fordi hjemmehold­et hentede tre meget vigtige point. Og sådan blev det, selv om vejlensern­e kom til at stå med ryggen med muren det meste af 2. halvleg.

Men det skete der ikke noget ved, fordi gæsterne manglede dynamit i front, og forsvarsmæ­ssigt ikke effektive nok – specielt i 1. halvleg. Men også i starten af 2. halvleg kom Vejle frem til tæt- på- chancer, fordi der blev sløset for meget.

Havde muligheder­ne

– Når jeg siger, at vi tabte til os selv, hænger det først og fremmest sammen med, at vi havde muligheder­ne for at komme tilbage i kampen i 2. halvleg. Men måtte nøjes med at være tæt på med de par skud, vi har på overligger­en, sagde den skuffede Sønderjysk­E-boss.

– Modsat i 1. halvlg, hvor vi aldrig fandt ind i vores rytme angrebsmæs­sigt, fordi vi var for hektiske, og fordi for mange ville spille for mange vinderbold­e for tidligt, synes jeg, at vi generelt i 2. halvleg ramte det meget bedre.

– Måltavlen lyver ikke. Vi har tabt, men det forhindrer ikke, at der er også er positive ting, som vi kan tage med herfra, fastslog Riddershol­m, der kunne se sit forsvar være i foræringsh­jørnet ved begge scoringer.

Stod og sov

Ved 1- 0 var der flere muligheder for at få ekspederet bolden væk, men det skete ikke. Ved 2- 0 fik Louati både tid og plads til at lave et fornemt hovedstøds­mål.

– Han fik en flot afleve-

Vær sikker på, at vi nok skal rejse os

ring at arbejde med, og det må man respektere. Men faktum er, at chancen opstod, fordi vi stod og sov på en omstilling. Det er små ting, men ting der ikke må ske i en første kamp, konstatere­de den ny Sønderjysk­E- træner, der nu kan se frem til et møde på fredag med den klub, der fyrede ham for halvandet år siden – AGF.

– Nu handler det primært om ikke at blive for meget ramt af et enkelt nederlag. Vi har nogle ting, som vi skal arbejde med og have forbedret i løbet af ugen, og så skal vi gerne have bygget lidt ekstra ovenpå det hele. Og vær sikker på, at vi nok skal rejse os, fastslog Riddershol­m, hvis kollega hos Vejle, temeperame­ntsulde Rodolfo Sormani vendte tilbage på sidelinien med succes efter karantænen i efteråret.

 ?? FOTO: MICHAEL DROST- HANSEN ?? Vulkanen er tilbage – Jamen, det er bare herligt. Det kan ikke være bedre, fortalte islandske Kjartan Finnbogaso­n ( th.).
FOTO: MICHAEL DROST- HANSEN Vulkanen er tilbage – Jamen, det er bare herligt. Det kan ikke være bedre, fortalte islandske Kjartan Finnbogaso­n ( th.).
 ?? ARKIVFOTO: ANDERS BROHUS ?? – Når jeg siger, at vi tabte til os selv, hænger det først og fremmest sammen med, at vi havde muligheder­ne for at komme tilbage i kampen i 2. halvleg, fortalte Glen Riddershol­m.
ARKIVFOTO: ANDERS BROHUS – Når jeg siger, at vi tabte til os selv, hænger det først og fremmest sammen med, at vi havde muligheder­ne for at komme tilbage i kampen i 2. halvleg, fortalte Glen Riddershol­m.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark