Ekstra Bladet

MANÉ OF THE MATCH

LIVERPOOL er nok engang på førsteplad­sen i Premier League

- JOHNNY W. KOKBORG jwk@ eb.dk

Noget af vores spil var fortryllen­de

Vi bør ikke tænke på titlen. Det kommer til at blive afgjort til allersidst

Efter to kampe uden sejr har titelbejle­rne fra Liverpool kunne se forfølgern­e fra Manchester City og Tottenham hale ind på dem.

Liverpool smed presbolden tilbage i hovedet på de to rivaler med en 3- 0- sejr over Bournemout­h, hvor Sadio Mané, Georginio Wijnaldum og Mohamed Salah blev målscorern­e.

Liverpool-veteranen James Milner var mildt sagt begejstret over holdets indsats på Anfield.

– Noget af vores spil var fortryllen­de. Vi kunne have scoret endnu mere. Vi er meget heldige med at have den trup, vi har med vores bevægelser, småspillet og den indbyrdes forståelse, siger han til BBC og indrømmer, at de seneste kampe har været hårde at komme igennem.

Hårde uger

Her er det blevet til to gange 1-1 mod henholdsvi­s Leicester og West Ham.

– Det har var nogle hårde uger med skadede spillere og sygdom. Vi så slet ikke Georginio Wijnaldum fredag, og så leverer han en præstation som denne, siger Milner med henvisning til, at den hollandske midtbanema­nd kæmpede med sygdom under kampen mod Bournemout­h.

Mesterskab­ssnakken gider man dog ikke hoppe med på lige nu og her, lyder det fra backen Andrew Robertson.

– Vi må tage det roligt. Der er stadig 12 kampe igen for os. Vi bør ikke tænke på titlen. Det kommer til at blive afgjort til allersidst, siger skotten om titelgyset.

Med sejren er Liverpool tre point foran Manchester City, mens Tottenham er otte point efter. Dog kan Christian Eriksens tropper reducere forspringe­t til fem point med en sejr over Leicester i dag, da de har en kamp i hånden. City møder også Chelsea i dag.

Holder liv i håbet

I kampen om top fire holdt Arsenal samtidigt sig til med en tiltrængt 2-1- sejr ude over Huddersfie­ld, der havde Mathias ’Zanka’ Jørgensen i startopsti­llingen. Han kunne dog ikke stille meget op over for London- klubben, der på trods af en sen indkassere­t reducering holdt stand og tog alle tre point med hjem.

Inden da havde Alex Iwobi og Alexandre Lacazette scoret Arsenals to mål.

Sejren betyder, at Arsenal holder snor i Chelsea og United, der er henholdsvi­s tre og fire point foran Arsenal på sjetteplad­sen.

 ?? FOTO: PAUL ELLIS/ RITZAU SCANPIX ?? Gode manerer Liverpools Sadio Mané var i følge engelske medier en af kampens absolut bedste spillere.
FOTO: PAUL ELLIS/ RITZAU SCANPIX Gode manerer Liverpools Sadio Mané var i følge engelske medier en af kampens absolut bedste spillere.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark