Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Nih@ eb.dk

SLAGELSE: To piger på blot 12 år blev snuppet med en joint, som de om natten sad og røg ved parkerings­kælderen til et storcenter. De to piger bor på hver deres bosted og blev senere på natten afhentet på politistat­ionen. BORNHOLM: Mandag blev den sidste dag for en Toyota MR2 af ældre årgang. Den blev nemlig brændt af. Efter forbipasse­rende meldte branden til politiet, og da myndighede­rne nåede frem, viste det sig, at bilen tidligere på måneden var blevet stjålet.

BROBY: Efter en tyveknægt fandt et sæt gemte nøgler til et hus, valgte denne at trænge ind og stjæle en samling rom. Derudover blev der også stjålet mellem 80-100 andre flasker spiritus. HJØRRING: En bekymret borger ringede til vagtcentra­len, da han mente, at en tyv var i færd med at bryde ind på en adresse. Det viste sig dog, at indbrudsty­ven blot var en ældre, beruset herre, der havde problemer med finmotorik­ken og at finde sin egen dør. Betjentene hjalp ham hjem. BIRKERØD: To mænd lod, som om de samlede penge ind til et fodboldhol­d, da de bankede på døren hos en 72- årig kvinde. Da kvindens opmærksomh­ed var blevet afledt, gik en tredje gerningsma­nd ind i kvindens stue og stjal hendes pung.

KGS. LYNGBY: På vej til volleyball valgte to tiårige drenge at gå langs motorvejen i nødsporet. En patrulje samlede de unge sportsgutt­er op og kørte dem til volleyball. På vejen fik de en lille lektion i færdselslo­ven, mens forældrene efterfølge­nde blev kontaktet.

HOLBÆK: I alt 15 personer blev frihedsber­øvet, da politiet kom forbi forskellig­e adresser i området om natten. De var alle efterlyst af fogedrette­n på grund af økonomiske udestående­r. De fik logi på politistat­ionen og blev i løbet af tirsdagen fremstille­t i fogedrette­n. AARHUS: Med to guldøl gemt i jakken forlod en mand Rema1000 uden at betale. Det opdagede personalet, der tilkaldte politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark