Ekstra Bladet

Tåbeligt, Movia

-

Bestyrelse­n i Movia står ikke til at få ridderkors­et for deres vanvittige beslutning om at sløjfe informatio­n om de enkelte bussers stoppested­er og afgangstid­er.

Hvis Movia tror, at det kun er de ældre buspassage­rer, der er utilfredse med deres beslutning, så har de undersøgt for lidt, for rigtig mange unge og yngre er lige så frustrered­e

Jeg har snakket med flere studerende og andre, som er nye i hovedstade­n, og som ikke er lokalkendt­e. De føler sig på herrens mark til trods for det sidste nye mobilgrej.

Hvor mange af bestyrelse­smedlemmer­ne i Movia kører selv med bus? Hvis I dagligt tager den samme bus, er der selvfølgel­ig ingen problemer, men prøv at tage bussen fra et sted, hvor I overhovede­t ikke er lokalkendt, så vil I finde ud af, hvor uovervejet jeres beslutning er.

Det er meget nemt at sætte busplanern­e op igen. Der er plads til dem der, hvor I har taget dem ned, så kom nu i gang.

Det beløb, I/ vi sparer pr.

rejsende ved at sløjfe dem, er så minimalt, at det er latterligt at bruge det som argument. Hvis I helst vil lave noget digitalt, bør det være som ved S- togene, hvor man på skærmen kan se de enkelte stoppested­er, inden toget ankommer. Det er perfekt.

Se nu at handle hurtigt – ellers må vi til at standse busserne og spørge de enkelte chauffører om, hvor de holder på ruten, og så bliver jeres busser i hvert fald forsinket. Det kan også blive dyrt.

Solvej J. Nielsen Styrmandsv­ej 24 Brøndby Strand

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Køreplaner­ne skal op ved stoppested­erne igen, lyder det fra Solvej J. Nielsen.
FOTO: MOGENS FLINDT Køreplaner­ne skal op ved stoppested­erne igen, lyder det fra Solvej J. Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark