Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at har man som dansker undsagt den danske stat og leget IS- kriger, så må man blive derude. Vi skal ikke have dem tilbage, uagtet at de har dansk pas. De har sagt farvel til deres fædreland for evigt. Hvor mange har de hugget hoveder af, og dræbt? Ved vi det? Nej, overhovede­t ikke. Så farvel. Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at det er både svært og dyrt at inddrive den SU- gæld, som mange udenlandsk­e studerende efterlader, når de forlader Danmark. Derfor bør adgangen til SU betinges af, at de studerende­s hjemlande garanterer for gælden. Desuden bør de, som løber fra regningen, fremover hverken kunne opnå opholds- eller arbejdstil­ladelse i Danmark. Michael Thestrup Cand. merc. Brønshøj

at den danske statsminis­ter Hans Hedtoft blev fundet død på sit hotelværel­se i 1955 under et møde i Nordisk Råd i forsøget på sammen med de øvrige nordiske socialdemo­kratier at skabe et alternativ til Nato som en nordisk, neutral forsvarsun­ion.

Efter hans uforklarli­ge, pludselige død blev Danmark ubegrundet alligevel medlem af Nato. Og idéen om en nordisk forsvarsun­ion var død. Hvad døde Hans Hedtoft af? Havde han haft besøg på hotelværel­set den nat? En CIA- agent? Svaret er aldrig bragt, ligesom spørgsmåle­t aldrig er blevet stillet. Men er det så ikke nu, det skal stilles ?

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus C

at der er intet usædvanlig­t i, at USA’s præsident, Trump, erklærer national nødsituati­on for at gennemføre sin politik. Siden 1976 har der været erklæret nødsituati­on 58 gange, hvoraf 31 af tiltagene fortsat er aktive. For eksempel erklærede Obama national nødsituati­on 12 gange. Selv håber jeg på, at EU bygger en mur hele vejen rundt om Europa.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark