Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du knokler virkelig på jobbet i dag, og du kan nå en bunke. Du kommer godt fra start, lige fra den lyse morgenstun­d, og derfor føler du, at du har et forspring hele dagen. Det skal du bare nyde fuldt ud, og så bare tage fat. Så kan du også holde velfortjen­t fri i aften. Nyd det nu.

TYREN 21/4-21/ 5

Din kreativite­t er i fokus i dag, og der er ikke meget, du ikke kan udrette med den lige nu. Du er fyldt med gode ideer, og din kreativite­t sprudler og bobler. Du nyder at være sammen med andre, som heller ikke kan kan lade være med at tænke nyt. Nyd en inspireren­de dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger nok til at være hjemme i dag, og du kan måske bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers må du eventuelt bede om lidt tidligere fri. Kan ingen af delene lade sig gøre, kan du glæde dig til at holde fri, du har brug for at være hjemme i dag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du får en mægtig travl dag, og du kan overkomme et meget tætpakket dagsprogra­m. Du nyder at snakke med en masse forskellig­e mennesker, og du holder meget af at fare fra det ene til det andet. I aften er du nok lidt træt, men pyt, det har nok været det hele værd.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag kan du gøre noget godt for dig selv. Du trænger til det, og du ved nok bedst selv, hvad det skal være. Det er helt ok at tænke på sig selv en gang imellem, og i dag er et oplagt tidspunkt at gøre det. Du kan virkelig få tid til at gøre noget af det, du holder allermest af. Bare nyd det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du møder verden med et stort overskud i dag, og du snakker med alle, du møder på din vej. Dit humør virker smittende på dine omgivelser, og folk har virkelig lyst til at være sammen med dig i dag. Du kan også sagtens overkomme en masse selskab lige nu, så bare nyd det fuldt ud.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger nok mest til at være i dit eget selskab i dag. Det skal du også bare give dig selv lov til, det skal der være plads til en gang imellem. Man kan ikke altid være udadvendt, og sådan en dag i eget selskab giver netop energi til at være sammen med andre en anden dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag trænger du til at være sammen med nogen, du har en fælles interesse med, eller måske ligefrem en fælles passion. Det er dejligt, når man er sammen med folk, man deler en interesse fuldt ud med, så man kan snakke om den hele dagen, uden at det generer nogen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag tænker du over dine ambitioner og din fremtid. Du er ikke bange for at tænke stort lige nu, og det skal du endelig også gøre. Du har mod på tingene for tiden, og samtidig vil du gerne arbejde hårdt. Derfor kan du nå rigtig langt i dag, og det handler bare om at få knoklet.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag trænger du til at udvide din horisont lidt, og få nye perspektiv­er på tingene. Heldigvis er du rigtig god til at få øje på hverdagens mange forskellig­e indtryk. Der skal ikke altid så meget til, det handler bare om at være tilstede, og i dag er du meget nærværende.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag kan du få styr på en masse hængeparti­er. Det giver altid en rar fornemmels­e, når der bliver sat hak ved tingene lidt efter lidt. Det kan du gå og bruge tid på i dag, og så får du også meget mere overskud til alt det, du skal resten af ugen. Tag fat om tingene i dag.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag trænger du til at være sammen med din partner, så meget af tiden det kan lade sig gøre. Det gælder selvfølgel­ig kun, hvis du er i er parforhold. Du kan gøre noget hyggeligt for dig og din partner i dag. Hvis du er single, så er dagen oplagt til en romantisk date.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark