Ekstra Bladet

Galt fra starten

- Jonas Hüttel hut@ eb.dk Jan Sommer foto@ eb.dk

MONTMELO ( Ekstra Bladet): Allerede fra Kevin Magnussen tirsdag morgen hoppede i cockpittet på VF19’ eren allerførst­e gang var den gal.

Sædet og hovedstøtt­en sad ikke helt rigtigt i det trange kontor, så danskerens hoved pegede lidt for langt frem.

Når han gik på bremsen, dykkede det for langt frem. Sådan kunne han ikke fortsætte hele dagen og bad derfor teamet om stoppe arbejdsdag­en før tid – for en sikkerheds skyld.

Svært ved at se

– Jeg har siddet rigtig dårligt i bilen.

– Jeg sad med mit hovedet pegende fremad, så jeg havde svært ved at se. Hovedstøtt­en var lidt for langt fremme, og når man så bremser, er det ikke let at holde hovedet oppe. Så jeg

kunne ikke køre sådan længere. Det skal vi have rettet, men det er let nok, forklarede Kevin Magnussen til blandt andre Ekstra Bladet i Spanien.

Teamchef Günther Steiner så ingen grund til at risikere en skade.

Nakken gjorde ondt

– Det blev bare for ubehagelig­t for ham, og han sagde, at det ikke var produktivt længere. Min nakke gør for ondt. Jeg vil hellere stoppe nu, hvis I ikke har noget imod det, så det ikke bliver værre, siger Steiner.

– Det ville ikke være sikkert at modificere det hurtigt. Vi får noget gjort noget i aften, så han torsdag er komfortabe­l i bilen, konstatere­r Haas- bossen.

I stedet blev test- og simulatork­øreren Piettro Fittipaldi bedt om at hoppe i raceren den sidste time. Fak-

tisk blev den amerikansk fødte brasiliane­r så overrasket over den melding, at ingeniører­ne måtte sige det til ham tre gange, før han fattede det.

Han troede, de tog pis for ham …

Fittipaldi nåede 13 omgange og sidder igen i raceren onsdag morgen. Han bliver afløst af Romain Grosjean over middag.

 ??  ?? Sædet og hovedstøtt­en var ikke indstillet rigtigt da Kevin Magnussen kørte sine omgange, så danskeren fik ondt i nakken.
Sædet og hovedstøtt­en var ikke indstillet rigtigt da Kevin Magnussen kørte sine omgange, så danskeren fik ondt i nakken.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark