Ekstra Bladet

Brøndby har fundet ny træner

EKSTRA BLADET er til stede ved samtlige Superliga- kampe og udvælger de bedste spillere til Rundens Hold. Et hold, det ikke er nemt at komme på

- MADS GLENN WEHLAST JOHNNY W. KOKBORG mgw@ eb.dk; jwk@ eb.dk

Martin Retov er ny cheftræner i Brøndby for resten af sæsonen, oplyser klubben.

Den tidligere Brøndbypro­fil overtager – som Ekstra Bladet skrev mandag – jobbet i meget tæt samarbejde med Matthias Jaissle.

Sportsdire­ktør Ebbe Sand har siden afskeden med Alexander Zorniger mandag ført samtaler med Martin Retov og Matthias Jaissle.

Intern løsninger

– Vi er trygge ved at overlade Superliga- truppen til Martin og Matthias frem til sommerpaus­en. Samtidig vil jeg selv i den kommende periode rykke endnu tættere på spillertru­ppen, end jeg plejer, ved blandt andet at være til stede til alle vores træninger, så Martin og Matthias får de bedste forudsætni­nger at arbejde ud fra. Jeg er meget glad for, at de har valgt at takke ja til muligheden, fortæller sportsdire­ktør Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Som Ekstra Bladet skrev mandag, har Brøndby altid haft tradition for at vælge interne løsninger eller personer med indgående kendskab til klubbens kultur.

Første opgave

Da René Meulenstee­n røg ud for 13 år siden, tog Tom Køhlert over. Da Kent Nielsen røg ud i utide i 2010, stod Henrik Jensen klar i kulissen. For tre år siden blev U- 19 træner Auri Skarbalius brandslukk­er, da Thomas Frank valgte at forlade skuden i utide efter Oscar- gate.

Martin Retov og Matthi- as Jaissles træner første gang med spillertru­ppen onsdag formiddag.

Den første opgave bliver hjemmekamp­en mod Randers FC på Brøndby Stadion på søndag 24. februar kl. 18.00. Randers var i øvrigt også modstander­en for Auri Skarbalius for tre år siden, da Thomas Frank stoppede i klubben.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Assistentt­ræner Martin Retov er ny, midlertidi­g træner i Brøndby. Her bliver han bortvist i sidste sæson i kampen mod Horsens.
FOTO: JENS DRESLING Assistentt­ræner Martin Retov er ny, midlertidi­g træner i Brøndby. Her bliver han bortvist i sidste sæson i kampen mod Horsens.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark