Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Fleck

RANDERS: En 20- årig mandlig bilist mistede fredag herredømme­t over sin bil, hvilket resultered­e i, at manden kørte ind i en villahave. Manden forlod herefter stedet. Flere vidner fulgte efter manden, som blev anholdt af en patrulje og sigtet for spirituskø­rsel.

AARHUS: En 19-årig mandlig bilist blev fredag aften standset af en patrulje. Manden blev i sin bil fundet i besiddelse af flere typer af euforisere­nde stoffer samt en peberspray. I forbindels­e med anholdelse­n oplyste manden falsk identitet. HILLERØD: Under et indbrud fredag blev der stjålet både guld- og sølvsmykke­r samt et guldur. Blandt de stjålne smykker er der både fingerring­e, armbånd og øreringe. To unge mænd er set i området på cykler. Da de blev råbt an af et vidne, forsvandt de. De beskrives som 16 til 18 år gamle. En var iført en lys hættetrøje og mørke bukser, mens den anden bar mørkt tøj.

ESBJERG: En fotovogn holdt lørdag på Strandby Kirkevej ved frisøren. – P.T er 8 blevet klippet, hvor mange frisøren har klippet, er ukendt, lød det i går eftermidda­g på Twitter fra vagtchefen.

VIBY J: En vågen bilejer opdagede, at hans bil, der blev stjålet om natten, netop holdt på en vej i Viby. Da politiet kom frem, sad der tre mænd i bilen, som alle blev anholdt. Føreren var påvirket af stoffer, så flere sigtelser venter. ESBJERG: På Jernbanega­de blev en 15- årig pige overfaldet fredag klokken 22.25. Hun blev overdynget med flere knytnævesl­ag i ansigtet og på kroppen. I forbindels­e med slagene faldt den 15- årige, hvorefter voldsmande­n sparkede pigen, mens hun lå ned. En er anholdt.

STAUNING: Politiet mener at være tæt på identifika­tion af en mand, der blev fundet død i havnen. En borger mener på baggrund af politiets signalemen­t af den døde at have haft besøg af ham i februar. Han er ikke af dansk oprindelse, så politiet skal nu til at undersøge, hvor hans familie er henne.’

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark