Ekstra Bladet

Syv personer skal for retten

- Ritzau

Da en kvinde brød sin forlovelse sidste år, brød helvede løs.

1. april begynder retssagen mod flere personer.

Motivet til et særdeles groft overfald med knive og baseballba­t på en familie i Slagelse i juni sidste år var angiveligt ærekrænkel­se.

Det mener anklagemyn­digheden ved Sydsjællan­ds og Lolland- Falsters Politi, som rejser tiltale mod syv personer, skriver Sjællandsk­e.

De syv personer omfatter blandt andre den mand, der tilsynelad­ende følte sig krænket, da hans 26-årige forlovede sidste år fortalte ham, at forholdet var slut.

Hævntogt

Mandens sag behandles særskilt, hvorfor det er seks personer, der 1. april skal for retten for et decide- ret hævntogt imod kvinden og hendes familie. Det sker ved Retten i Næstved.

De er blandt andet tiltalt for at have afleveret en patron i kvindens hånd i maj sidste år.

Det skete som en hilsen til hendes far, hvilket ifølge politiet ikke var til at misforstå.

Det groveste forhold fandt ifølge anklagemyn­digheden sted den 1. juni på Byskov Alle på familiens bopæl.

Tæskehold amok

Her mødte fire tiltalte samt seks endnu uidentific­erede maskerede mænd i to biler op med rå vold som formål.

Tæskeholde­t gik mildest talt amok på flere familiemed­lemmer, herunder kvindens far og bror, hvoraf førstnævnt­e tildeles syv knivstik i venstre overarm. Yderligere punkterer han en lunge.

De andre jagtes ifølge anklageskr­iftet rundt i området og overfaldes med knibtænger, knive og koben, ligesom en enkelt forurettet bliver tæsket med et baseballba­t og sparket i hovedet og på kroppen, mens han ligger på jorden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark