Ekstra Bladet

Vi venter på opkaldet, der skal give os ro

-

Visheden om, at en eller flere drabsmænd fortsat er på fri fod, piner familien til den 24- årige Ari Hussein, der blev fundet dræbt sidste år.

– Vi venter stadig på det opkald fra politiet, der skal give os ro.

Vi kan ikke komme videre.

De har ikke kun dræbt min bror, men ødelagt en hel familie, siger søsteren til Ari Hussein, der ikke ønsker sit navn i avisen.

Likvideret

Ifølge politiet blev Loyal to Familia- medlemmet offer for en likviderin­g, da ukendte gerningsmæ­nd førte ham ud på et græsareal i Valbyparke­n og afsluttede hans liv med flere skud.

Motivet er stadig ukendt, men ifølge familien ønskede Ari Hussein at forlade det kriminelle broderskab og starte på ny i udlandet.

Ifølge politiet frygtede han for sit liv i dagene op til drabet 15. marts 2018.

Hvorfor ham?

Allerede en uge forinden forsøgte gerningsmæ­nd at dræbe Ari med skud. En 27årig mand fra LTF sidder fængslet for drabsforsø­get, mens Ari Husseins bødler fra Valbyparke­n fortsat er ukendte.

– Hvorfor lige ham? Det er et kæmpe spørgsmål for os. Han var ikke bandeleder og havde ikke masser af penge, siger Aris søster om nogle af de tanker, som familien står tilbage med.

Siden det 24- årige Loyal to Familia- medlem i marts sidste år blev sted til hvile, har ukendte personer skændet hans grav mindst tre gange.

– Der er nogle, som har set sig sure på ham. Blomsterne blev hevet op, og billedet, vi havde lagt af ham, har de smadret, siger søsteren, som fortæller, at hær- værket nu er meldt til politiet.

Særligt Ari Husseins mor er hårdt ramt af tabet.

– Min mor er ikke den samme mere. Hun er en levende zombie, som kun venter på at dø. Hun kan slet ikke komme videre.

– En opklaring ville ikke give os Ari tilbage, men det ville give os fred.

 ?? PRIVATFOTO ?? Drabet på Ari er stadig uopklaret efter et år. Og hans grav udsættes for hærværk.
PRIVATFOTO Drabet på Ari er stadig uopklaret efter et år. Og hans grav udsættes for hærværk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark