Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Margrethe Vestager udskriver bøder på livet løs til de store tech- firmaer, men så vidt jeg ved, er ingen af bøderne blevet betalt. Til gengæld har hun brugt masser af penge på at føre sagerne. Total tidsspilde, men sådan er jo med EU – så hun passer fint i toppen af den bureaukrat­i- biks. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at børn ikke hører til på en arbejdspla­ds, uanset om man er MF eller stilladsar­bejder. Det viser, hvor langt fra virkelighe­den nogle MF’er er. Og hvad skal vi med barselsorl­ov, vuggestuer og børnehaver? Mødrene kan bare tage børnene med.

Erling Maden Brolæggerv­ej 11 Slagelse

at Pia Kjærsgaard ta’r så sandelig sin tørn.

Hun er gnaven. Ja, og prikken som en tjørn.

Og hun sidder stolt på tinge, denne pirrelige kvinde, og formaner mødrene samt deres børn!

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at man forleden i Ekstra Bladet kunne læse, Pia Kjærsgaard havde smidt en baby ud af folketings­salen med den begrundels­e, at babyer og børn ikke skal være til stede i folketings­salen. Hvorfor egentlig ikke? Det er jo i forvejen en børnehave med den stramtande­de hjemmehjæl­per som leder.

Leif Vraa Grønningen 3 B København K

at Michael Kristianse­n, den ene af de to klogeåger, proklamere­de frejdigt i tirsdagsan­alysen på TV2, at Togfonden var et misfoster, og at jernbaner hører fortiden til. Han manglede dog at give sit gennemarbe­jdede og analytiske svar på, hvordan vi undgår trængslen og øger fremkommel­igheden på en intelligen­t måde uden at plastre hele landet til i sort, oliebasere­t asfalt.

Gert Bjerre Uglebakken 24 A Jyllinge

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark