Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Denne søndag kan du bruge på at blive klar til en ny uge. Du brugte måske også dagen i går på at lade batteriern­e op, men du kan lige såvel bruge dagen i dag på det. Det bliver hverdag igen, førend du aner. Bare gør det, som giver dig ny energi, så du er frisk og frejdig i morgen.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder at være hjemme denne weekend. Man kan ikke altid være på farten, og der er af og til brug for ren afslapning. I går nød du sikkert også at være hjemme, og gjorde du det ikke, så får du heldigvis muligheden igen i dag, gerne sammen med dine nærmeste.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Denne søndag kan du bruge i dit eget selskab. Det er ikke altid kedeligt at være lidt alene, det er ofte helt nødvendigt. Det kan være, at du også brugte dagen i går alene, og at du måske mener, du burde være social i dag. Det skal du nok få mulighed for, bare slap af i dag.

TYREN 21/4-21/ 5

Denne weekend nyder virkelig at være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Ellers nyder du sikkert selskab fra andre, du har kær. Du har i hvert fald under alle omstændigh­eder brug for samtaler, hvor man virkelig lytter til hinanden med stor indlevelse.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Søndagen kan bruges til at komme lidt ud af røret, også selvom du måske brugte lørdagen på det samme. Du vil mest have lyst til at gøre det, der falder dig ind denne weekend. Du bør derfor ikke bruge tid på noget, du ikke umiddelbar­t har lyst til. Lyt til din mavefornem­melse.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder at være sammen med dine gode venner denne weekend. Det kan være, at du også brugte dagen i går sammen med vennerne, og at du måske tænker, at du skulle bruge dagen i dag på også at få bestilt noget. Det kan du gøre i morgen, nyd bare dagen i dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Denne weekend er som skabt til at få styr på praktiske ting, og hvis vejret tillader det, vil du især blive tiltalt af havearbejd­e i dag. Du har i hvert fald sans for at få tingene til at se smukke ud, så måske skulle du kigge på at få ordnet blomsterkr­ukker og den slags.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Denne weekend er du god til at tage dig af dine egne behov. Du kan bruge dagen på at meditere, eller gå og drømme for dig selv, eller hvad du nu har lyst til. Det er næsten ligegyldig­t, hvad det er, så længe det ikke er anstrengen­de. Det bliver hurtigt hverdag igen, så nyd det.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du går og funderer lidt over dine fremtidspl­aner, og du drømmer nok mere lige nu, end du ligefrem handler. Du skal nok få mulighed for at handle på planerne, men det er fint at bruge tid på at vide, hvad man egentlig drømmer om, før de store planer lægges. Tag dig god tid.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Denne søndag kan du bruge på kreative ting, akkurat ligesom du kunne i går. Hvis du kom i gang i går, kan du fortsætte, hvor du slap, og kom du ikke i gang, byder chancen sig for at fordybe dig i noget kreativt igen i dag. Du har sans for det lige nu, og det bør du udnytte.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har virkelig lyst til at være sammen med andre mennesker denne weekend, du har nemlig en masse på hjerte, og du vil også gerne lytte til, hvad andre har på hjerte. Hvis du ikke fik plejet dit sociale gen i går, så bør du i hvert fald sørge for at gøre det i dag, det er tiltrængt for dig.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der skal ske lidt ud over det sædvanlige denne weekend, og i dag kan du måske søge oplevelser, som rækker lidt ud over hverdagen. Det kan være en tur i teateret eller på museum. Bare det er noget, der giver dig inspiratio­n, og lidt at tænke over, inden det bliver hverdag igen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark